in , ,

Az Olaszország Fivérei politikusa védelmébe vette Magyarországot azt követően, hogy az Európai Parlament többsége minden eszközével támadja a magyar kormányt

Végre kimondták: boszorkányüldözés zajlik Magyarország ügyében

Megosztott az olasz kormánytöbbség: a Forza Italia és az EPP megszavazta az Európai Parlament Magyarországot kritizáló állásfoglalását, míg az Olaszország Fivérei és a Liga elutasította azt – írja a Corriere della Sera nyomtatott kiadása.

Ez boszorkányüldözés Magyarország ellen

– jelentette ki Carlo Fidanza, az Olaszország Fivérei párt delegációvezetője.

A cikk emlékeztet az EP többségének véleményre, amely szerint a magyar kormány szándékos, folyamatos és szisztematikus erőfeszítéseket tesz az EU alapértékeinek aláásására. A képviselők egy nem kötelező erejű állásfoglalásban fejezték ki mély aggodalmukat a demokrácia, a jogállamiság és az alapvető jogok további eróziója miatt Magyarországon.

A Süddeutsche Zeitung publicistája a minap azt írta: egy cinikus azt mondaná, hogy az EP-képviselők által nagy harsánysággal elfogadott állásfoglalás csak egy darab papír.

 

(Mandi)

 

 

 

FONTOS!

 

Petíció: Orbán Viktor ne menjen Kijevbe tárgyalni! Ez csapda! Itt lehet aláírni!

Újra nemzetközi sivalkodás van Magyarország miatt – A Die Presse újságírója bírálta a belgákat, amiért soros elnökségük alatt nem indítják el a 7-es cikkely szerinti eljárást Magyarországgal szemben

Na, már megy a hülyítés! Senki se dőljön be a Néppártnak!! Erősebb határőrség, kontrollált migráció, kegyelem a környezetszennyező autóknak – visszatér jobboldali gyökereihez az Európai Néppárt?