in , ,

Az élővilág szénalapú – Aki karbonsemlegességért küzd, az élőlények ellen küzd – Műanyagsemlegesség kell

tisztázzunk végre valamit

Szépen lassan eljut oda az emberiség, hogy kiirtsa saját magát a sötétzöldek miatt.

Először felszámolják a saját energiatermelésüket: az ugyan igaz, hogy az atomerőművet semmi sem tudja kiváltani, de sebaj, már fagyoskodnak is ott a fényességes ostoba nyugaton. Németország maradék 6 erőművéből hármat fel akar számolni, de már így is attól a Lengyelországtól importál áramot, akiket az EU azért büntet, mert szénerőművet használ.  A hülyeség határtalan. Az új EU elnök (természetesen nő) rögtön az aberráció mellett állt ki, na meg persze a jogállamiság mellett (jelentsen az bármit is). Azért nem beszélnek ezek demokráciáról, mert nem demokraták. A jogállamiság pedig megfoghatatlan. Ügyes. Természetesen ő is küzdeni fog a karbonsemlegességért, meg a klímaváltozás ellen.

Térjünk a lényegre: divat manapság a politikában az egész világon arról beszélni, hogy küzdeni kell a karbonsemlegességért, és a 0 CO2 kibocsátásért. CSAKHOGY!

Csakhogy teszünk néhány rövid megállapítást, amihez nem kell túl nagy ész, klímakutatónak és biológusnak sem kell lennünk!

 

  1. az élet szén alapú. Más életformát az emberiség nem ismer. Aki tehát karbonsemlegességre tör, az a szénalapú életet is meg akarja tudat alatt szüntetni: ezen el kéne gondolkodni.
  2.  A CO2-vel táplálkoznak a növények, és így oxigént termelnek. Aki tehát a CO2 kibocsátás ellen küzd, az halálra ítéli a Föld növényvilágát, így bennünket is. Bravó!

Kezdetben legyen ennyi.

 

A klímaváltozásról: 

ÉS ami a legfontosabb: ha környezetvédelemről beszélünk, akkor nem karbonsemlegesnek kell lenni, hanem MŰANYAGSEMLEGESNEK! Az óceánok lassan belefulladnak a műanyagba! Tessék ezen elgondolkodni, és kitalálni a nagyon rövid idő alatt lebomló műanyagot (talán már rég feltalálták), a nagy multikat pedig arra kötelezni, hogy azt használják! Szerencsére a klíma folyamatosan változik, ha nem lenne így, már nem élnénk. Vannak a Földön lehűlő és felmelegedő szakaszok, ezek akár évtizedekig is eltarthatnak. És van egy alapvető oka annak, hogy néha melegszik a Föld, és az nem a CO2, hanem valami egészen más, íme:

Magyar felfedezés! Itt a megfejtés a felmelegedésre (klímaváltozás)! – Semmi köze a széndioxidhoz!

 

 

mindenszo.hu

 

 

Add tovább!

Atomjaira hullik a Jobbik – Jakab végjátéka – Feloszlatta magát az egri jobbik, kilépett a Jobbik debreceni alelnöke a pártból

A hallgatás ára??? Milliós jutalmat kapott Karácsonytól a Városháza-ügy kulcsszereplője