in , ,

Magyar felfedezés! Itt a megfejtés a felmelegedésre (klímaváltozás)! – Semmi köze a széndioxidhoz!

Levelet kaptunk…

Nagyon érdekes levelet kaptunk egy olvasónktól a klímaváltozás, felmelegedés témában. Mindenféle kommentár nélkül közöljük a teljes levelet.


A tengelyferdeség 22,44 és 23,44 szögfok. Tévesen a szentkorona keresztjének a 23,5 szögfokhoz szokták hasonlítani.

A közel egy szögfok az ingatag instabilitást okozza. Az ingatag elliptikus pálya, fordulópontban, kb. 40 év is lehet. A tengely és a pálya dőlés okozza az éghajlat változását. Stabil dőlés egy fok, kb. egy év, az elliptikus pálya dőlés akár 11,3 fokot is előidézhet. Amely kb. 300.000 – 500.000 földi kilométer távolság eltolódást is okozhat, amihez az egyenlítő kb. 11,3 – 11.5 szögfok eltérést is előidézheti. Amit a földi élőlények, felmelegedésnek, vagy lehűlésnek érzékelhetnek.

 

Az ingatag pálya helyreállása függ az elliptikus egy fok eldőlés mértékétől, és függ a fordulati pont idejétől. Valamint a dőlésszög állapotától, amely 21 és 23 szögfok között változik. Amely a Föld alakváltozását is befolyásolja. Amely a földön lévő időjárási viszonyokat is meghatározza. Mind ezt befolyásolja az elliptikus eltolódás pályájának a szögállása, amely 366,26 fordulatának a tengely állása, és a pálya szögdőlése is meghatározza, az adott időszak, természeti jelenségeit. A föld pólusain mágneses hatás van. A mágnesesség = energia = hőhatás. Amelyből bekövetkezik a jégtakaró olvadása. Amikor a három együtt van, az a bolygó területi, felületi kiszáradását idézi elő. Energia nélkül nincs mágnesesség, ha van mágnesesség, akkor van hőhatás is. A földön ez természetes folyamat.

A galaxis elmélet, ugyan úgy mint az ember, vagy a növények, az energiára vannak hangolódva. A földön a szénalapú energia adja az élet alapjait. A földi élet alapja 6CO2 + 6H2O + Napfény = C6H12O6 . Az élet kialakulásához nincs szükség napfényre, de az éltető energia szükséges a fennmaradásához. Az oxigén mint éltető és nélkülözhetetlen, teszi halhatóvá az embereket, a növényeket, és az állatokat. A különböző más alapokra alakult életek, napfény nélkül is jól megvannak. A föld mágnesessége a b q + dőlésszög 2 – 2,5 fok. A másodlagos gondoskodást az a – b – q állapot határozza meg. Csodák pedig nincsenek. Az energia mint olyan mindenütt ott van. Érezhető, látható, hallható.

Gráner András

mindenszo.hu

Oszd meg másokkal is!

Exkluzív – Orbán Viktor igencsak szókimondó beszéde a Fidesz kongresszusán – Videó

Bayer Zsolt – Kérés a miniszterelnökhöz