in , , ,

Az ellenzék itthon gyalázkodik, Orbán Viktor eközben eligazítja az EU vezetőit – Videó

Orbán: Örömmel fogadták az EU-csúcson a Sinopharmról szóló WHO-döntést

Egyetértés alakult ki abban, hogy az oltásellenes hangokkal és kampányokkal szemben fel kell lépni – számolt be a miniszterelnök.

Íme a videó:

 

 

COVID 2/180. Éjszakai műszak. Jó hírek az EU-csúcsról // Night shift. Good news from the EU Summit #EU2021PT

Közzétette: Orbán Viktor – 2021. május 7., péntek

 

Az oltáson múlik, hogy mikor indíthatjuk újra a gazdaságainkat – hangsúlyozta Orbán Viktor miniszterelnök Portóban, az Európai Unió szociális csúcstalálkozójának első munkanapját követően a közösségi oldalán szombaton közzétett videóban. A kormányfő azt mondta: Portóban most éjjel egy óra van, otthon meg éjjel kettő, véget ért az Európai Tanács ülésének első napja. „Vakcina, oltás, a gazdaság újraindítása, ez itt a legfontosabb téma” – közölte.

Örömmel fogadta mindenki az Egészségügyi Világszervezet (WHO) döntését, hogy egy újabb vakcinát minősítettek biztonságosnak és ajánlják használatra – utalt Orbán Viktor arra, hogy a WHO jóváhagyta pénteken a kínai Sinopharm állami gyógyszergyár által a koronavírus ellen kifejlesztett vakcina vészhelyzeti alkalmazását. A miniszterelnök leszögezte: ezen múlik minden.

Úgy folytatta: egyetértettek abban, hogy az oltásellenes hangokkal és kampányokkal szemben fel kell lépni, és „próbáljunk mindenkit egész Európában meggyőzni arról, hogy vegye fel az oltást”. Ezen múlik, hogy mikor indíthatjuk úra a gazdaságainkat – hangsúlyozta. „Gyors alvás, holnap folytatjuk” – zárta szavait a miniszterelnök.

(MTI)

 

(mandiner.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Ez a hét nem az ellenzéké volt: nem lehet a Fudan egyetemről népszavazni, és a WHO engedélyezte a kínai vakcinát

Szijjártó is berúgta a tizenegyest a baloldalnak: a baloldali ellenzék álláspontja a kínai vakcináról végleg megbukott – Videó