in ,

Ez a hét nem az ellenzéké volt: nem lehet a Fudan egyetemről népszavazni, és a WHO engedélyezte a kínai vakcinát

Sose legyen rosszabb hete az ellenzéknek. Elég rossz ez már

Rossz hete volt az ellenzéknek. Szerencsére.

 

A fél ország ezen röhög – Duplikált DK színészek

Az egész azzal kezdődött, hogy miniszterelnök-jelölt lett Feriné. Egy nagyon nevetséges, nagyon szánalmas performansz keretében csinált magából hülyét Feriné. Megígérte az ingyen gázt, áramot, vizet, majd a saját szavazói röhögték őt ki kommentek százaiban. Arról nem is beszélve, hogy híján a DK-s szektatagoknak, a háttérben a kivetítőn több dk-s tagot meg kellett duplázni.

 

És akkor még arról nem is beszéltünk, hogy a Keménymag totál hülyét csinált Klárikából (nem volt nehéz):

 

 

Fudan egyetem – Nem lehet róla népszavazást tartani

Miután az oltásellenes kampányt a teljes ellenzék durván elbukta, kellett találni más marhaságot, amivel lehet majd a kormányt támadni. Az egyik Navalnij volt, de az a magyarokat egyáltalán nem érdekelte, nem rezonált rá a balliberális népség. A másik pedig maga a sátáni Fudan egyetem. Mert itt ugye ilyesmi nem épülhet, mert kínai meg ilyenek…Baranyi Krisztike és Kamu Gerike is jó nagyot nyilatkozott az éterben, hogy itt aztán nem lesz Fudan egyetem. Erre a kormány kiemelt beruházásnak minősítette a beruházást, így tehát népszavazást sem lehet tartani róla. Baranyi Krisztike elvtársnő és Gerike ezt is benézte.

 

A WHO jóváhagyta a kínai vakcinát

Vágó István és a sátánista Tóta W. Árpád bukta a legnagyobbat. A DK-s politikus volt az egyik leginkább kínai vakcinaellenes szereplő, a WHO jóváhagyásának napján (a jóváhagyás helyi idő szerint délután) délelőtt megírta Tóta W. elvtárs a publiját, miszerint a kínai vakcina csupán “kínai balzsam”. El lehet képzelni délelőtti fröcsögése után Tóta W. pofáját, amikor este jött a hír: a WHO jóváhagyta a kínai vakcinát.

 

Egy biztos: az ellenzéknek ma rettentő rossz hétvégéje lehet.

És ez jó. A magyaroknak mindenképp.

 

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

      Bayer Zsolt a magas főpolgármesterről: egész gyerekkorát magasan és vékonyan töltötte a pálya szélén

      Az ellenzék itthon gyalázkodik, Orbán Viktor eközben eligazítja az EU vezetőit – Videó