in ,

Szijjártó is berúgta a tizenegyest a baloldalnak: a baloldali ellenzék álláspontja a kínai vakcináról végleg megbukott – Videó

A világ legjobb szakemberei mondták ki, hogy a Sinopharm-oltóanyag hatásos és biztonságos – nyilatkozta a külgazdasági és külügyminiszter.

Szijjártó Péter közösségi oldalára feltöltött videójában reagált arra, hogy a WHO engedélyezte a kínai Sinopharm oltóanyag vészhelyzeti használatát. Hangsúlyozta: a WHO a világ legfelsőbb szintű döntéshozatali fóruma egészségügyi kérdésekben, ott dolgoznak a világ legjobb és legtapasztaltabb szakértői.

Íme a videó:

 

❗️A világ legjobb szakemberei is kimondták:

Közzétette: Szijjártó Péter – 2021. május 7., péntek

„Felelőtlen és az emberek életét veszélyeztető politikát folytatott és folytat az ellenzék”

A Sinopharm-vakcina engedélyezésével a készítményt arra a listára helyezték, amelyen a többi Magyarországon használt „úgynevezett nyugati vakcina”, a Pfizer/BioNTech, az AstraZeneca és a Moderna oltóanyaga szerepel – húzta alá.

Rendkívül felelőtlen és az emberek életét veszélyeztető politikát folytatott és folytat az ellenzék, most azonban ez az álláspontjuk végleg megbukott”

– mondta a külügyminiszter.

Ez egy biztonságos és hatásos oltóanyag

Megjegyezte: „most biztosan nagyon sokan szégyellik magukat” a baloldali ellenzék soraiban, hiszen politikusaik az elmúlt hónapokban mindent megtettek annak érdekében, hogy lebeszéljék a magyar embereket a Sinopharm-oltás felvételéről. Közölte: már nemcsak a magyar szakemberek, hanem a világ legjobb nemzetközi szakemberei is világossá tették, hogy ez egy biztonságos és hatásos oltóanyag.

 

(mandiner.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

      Az ellenzék itthon gyalázkodik, Orbán Viktor eközben eligazítja az EU vezetőit – Videó

      A Momentum szerint Orbán Viktor teljesen el van szigetelődve – Mutatjuk mennyire