in , ,

Az elhülyült Feriné szerint el vagyunk szigetelve – Úgy „el vagyunk szigetelve”, hogy a NATO is a magyar álláspontot képviseli

Nézzünk két hírt

Első hír:

Dobrev Klára: a NATO-ban megszégyenült, Lengyelország megveti Orbánt, a csehek hátat fordítanak.

Pedig ide jutottunk. Magyarország szövetséges nélkül maradt. A NATO-ban megszégyenült, az Európai Unióban magára maradt, a V4-ben a korábbi legfőbb szövetséges Lengyelország megveti a magyar miniszterelnököt, a csehek hátat fordítanak.

 

 


 

 

Második hír:

A NATO lemásolta a magyar álláspontot

A miniszterelnök elmondta azt is, a NATO-csúcson zajló egyeztetés „egyszerűbb volt, ugyanis a NATO lemásolta szó szerint a magyar álláspontot.” A főtitkár közölte,

a NATO nem küld fegyvert, és nem szállít katonát Ukrajnába, és semmilyen formában nem akar része lenni ennek a konfliktusnak”
– tájékoztatott a magyar miniszterelnök. A kormányfő emlékeztetett: olyan, hogy NATO-hadsereg, nincs, így ebből többek között az is következik, hogy a NATO nem szervez majd olyan hadsereget, amely be szeretne majd menni Ukrajnába, és nem szervez olyan akciókat sem, amelyek végén fegyvereket juttat be Ukrajnába. Ugyanakkor a NATO ezt nem tiltja meg egyetlen tagállamnak sem.

„Minden nemzetállamnak a saját döntése, hogy küld-e katonát, küld-e fegyvert” – húzta alá a kormányfő. Mint fogalmazott, vannak olyan országok, amelyek szeretnének és küldenek is fegyvereket, és vannak olyanok, amelyek Magyarországhoz hasonlóan mindenképpen ki szeretnének maradni a konfliktusból. Ez a véleménykülönbség eredményezi a kormányfő által fentebb említett „veszélyes javaslatokat” – tette hozzá.


 

 

Mindenszo.hu kommentár: Feriné! Seggfej vagy! Ülj le, egyes! És hozd ki az ellenőrződet!

 

 

 

mindenszo.hu

 

 

Add tovább!

Rod Dreher a magyarokról: Orbán Viktor Magyarországot védi, nem Ukrajnát

Philip lekommunistázta a kommunista Németh Pétert – Ahogy azt kell