in ,

Philip lekommunistázta a kommunista Németh Pétert – Ahogy azt kell

Németh Péter nevez engem fizetett seggnyalónak

Aki a lábszagú Kádár-rendszerben a Magyar Hírlap elkötelezett szerkesztőségi párttitkára volt.

 

„A NAP, AMIKOR A NÉPSZAVÁS, HÍRKLIKKES NÉMETH PÉTER – EZ AZ ÓTVAROS KOMCSI – NEVEZ ENGEM FIZETETT SEGGNYALÓNAK, aki – legalábbis szerinte – »jó pénzért hajlandó bárhova odahajolni«.

Jó pénzért, bárhova. Persze, Németh. Nem te vagy véletlenül az a Németh, aki a lábszagú Kádár-rendszerben, a ’80-as években a Magyar Hírlap elkötelezett szerkesztőségi párttitkára volt? Párttitkára, te nyomorult lúzer! Ami mindennek a legalja volt! A párttikár az ilyen finom úri helyeken – az amúgy is vállapos, komcsi titkosszolgálatosoktól, volt ÁVH-soktól, pártkáderektől hemzsegő szerkesztőségekben – a legjolálisabb, a komcsi rendszerben dalolva hívő, kontraszelektált idiótákat szimbolizálta. Éppen téged, Németh, aki nyilván a saját kollegáiról is átszellemülten fogalmazta a pártnak, és persze a szolgálatoknak a munkahelyi hangulatjelentéseket…

Pont, mint édesanyád, csak ő a Népszava nevű szélsőkommunista lapnál töltött be hasonlóan hercig pozíciót. S ahelyett, hogy a rendszerváltoztatás katarzisában a hozzád hasonlóak is eltűntek volna a süllyesztőben, ti egy mozdulattal átcsomagoltátok magatokat feketeöves komcsiból européer demokratává… De szerinted én volnék az, aki „hajlandó bárhova odahajolni”.

Jól figyelj, Németh! Most feltárom, hová is »hajoltam oda«. 1990-től – 18 éves korom óta – vagyok Fidesz-szavazó. 30 éves voltam 2002-ben, amikor kiálltam a Kossuth téren tartott nagygyűlésen Orbán Viktor mellett, aminek következményeként az akkoriban még a hozzád hasonló elvtársak által uralt magyar médiavilág azonnal kinyírt mindenhonnan.

20 év telt el azóta, sok minden történt, de maradtam, aki voltam: patrióta. Szerinted seggnyaló. Légy erős, Németh! Ráadásul pénz nélkül teszem! Százszor elmondtam már: nemhogy a munkámért nem fizetnek, még én támogatom adományaimmal a Megafont. Igen, jól működő cégeim vannak – nem, nem állami szerződésekkel kitömve -, és megengedhetem magamnak. S igen, nekem az okoz örömet, ha a meggyőződésemért, a hazámért bármit is tehetek.

Tudom, ismeretlen kategória mindez a hozzád hasonló, destruktív, örökké gyanakvó, mindig a hazánk ellen ügyködő komcsi pártcsinovnyikoknak, de ettől még ez az igazság!

Persze, értelek én, Németh! Nem csoda, hogy idegállapotba kerülnek a hozzád hasonló levitézlett elvtársak! Nyomorult dolog lehet megélni, hogy kedvenc Gyurcsány-Dobrev duód annyira népszerűtlen, hogy kizárólag a háttérbe húzódva merik elbábozni szélsőliberális-neomarxista műsorszámukat, hol egy Karácsony-féle lúzerrel, hol pedig egy önjelölt, fröccsöntött messiással a kirakatban.

Mondjuk, annak örülhetsz, Németh, hogy ez utóbbi – a Márki-Zay nevezetű – legalább bevallotta, hogy téged is képvisel! Emlékszel, mit mondott: »a fasisztáktól a kommunistákig külön-külön«.

Ne panaszkodj, Németh! Még választhatsz is, hová szeretnél »odahajolni«…”

 

 

– írja Philip.

 

 

Add tovább!

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

      Az elhülyült Feriné szerint el vagyunk szigetelve – Úgy “el vagyunk szigetelve”, hogy a NATO is a magyar álláspontot képviseli

      Kokain ügy: már érkeznek a mémek Szabó Escobar Tímeáról!