in ,

Az a nép, amelynek a Jobbik a pártjára állt, lassan elfogy…

Borzasztóan kínos helyzetbe került a Jobbik

1. Borzasztóan kínos helyzetbe került a Jobbik. Már önmagában az is kínos, ha egy párt tüntetést hirdet egy általa elkövetett törvénytelenség büntetése miatt… de ezen kívül érdemes még más szempontok alapján is megvizsgálni ezt a jobbik-jelenséget.

2. Most már kétség nem fér hozzá: A Jobbik erejét túlságosan felülértékeli a Simicska féle média és a balliberális sajtó.

3. Az a szervezet, aki utolsó erőlködéseként nagyot álmodik, egy óriási tömegre számít az általa meghirdetett demonstráción, majd hogy még fokozza is az álmát, maga mellé vesz (szintén nevetséges) néhány szervezetet, mint az LMP, Együtt és a Momentum, majd összesen 1000-1500 embert sikerül megmozdítania a vizionált kormányváltó hangulat kellős közepén, az… szóval az a szervezet -hívhatják bárhogy és mondhat bármit- MEGBUKOTT! (az Új Kezdetet külön nem emelném ki, ők az LMP-vel táncolnak).

20171215155-696x327.jpg

4. Az is kiderült, hogy a liberális elveket valló emberek (bizonyára vannak ilyenek is) és a liberális véleményt formáló elit tagjai, akik a médiában elmondhatják a tutit… köszönő viszonyban sincsenek egymással… Ez utóbbi teljesen elszakadt a realitástól.

5. Bebizonyosodott, hogy a Simicska-média hátszele majdnem semmit nem ér… Több, mint egy éve folyhat minden csapból (tv, rádió, plakát) a jobbik néppártosodó szappanozása, mosdatása a Simicska birodalom eszközeivel, ez még önmagában nem ért semmit.

6.  A Jobbik a néppártosodással nem szerzett híveket (néhány véleményformáló teleíziós megmondó ember nem jelent masszív tömegű híveket), de cserében a régi táborának jelentős része elpártolt. Ezen felül erőtlen és üres lett a mondanivalója, nincs ott semmi építő gondolat. Csak erőlködés az egész és ez messziről még jobban látszódik.

7. Pofára esett kivétel nélkül mindenki, aki múlt hét végéig a Jobbik erejét túllőtte. Ébresztő!

8. Kérem, szóljanak a Jobbiknak, a valóságtól elrugaszkodott vezetőinek, hogy AMERRE ŐK SZERETNÉNEK MENNI, ARRA NEM LÉTEZIK ÚT!
(ebredojaszsag.blog.hu)

Terror – Szándékosan a tömegbe hajtott egy gázoló Melbourne-ben

Stadion rovatunk: Megújuló rendőrségi gépjárműpark Borsodban is