in

Stadion rovatunk: Megújuló rendőrségi gépjárműpark Borsodban is

Miskolc – Új járőrgépjárműveket adott át Borsod-Abaúj-Zemplén megye rendőrfőkapitánya.

Megújuló rendőrségi gépjárműpark Borsodban is

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság használatába 2017. december 20-tól kezdődően 104 darab szolgálati gépjármű kerül. A Skoda, a Mercedes és a Suzuki gyártmányú, rendőri jelleggel ellátott szolgálati személygépkocsikat dr. Vereckei Csaba r. dandártábornok megyei rendőrfőkapitány adta át a Miskolci Rendészeti Szakgimnáziumban.

A rendőrség munkájában a gyors reagálás, a szolgálati feladatok biztonságos ellátása és a logisztikai tevékenység hatékony végrehajtása alapvető követelmény, amelyek teljesítése elképzelhetetlen az elhasznált, magas futásteljesítményű gépjárművek folyamatos amortizációs cseréje nélkül.

Az új gépkocsik rendszerbe állításával a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság járőrgépjárműveinek átlagos életkora 6,09 évről 2,57 évre csökkent.

A gépjárművek szállítói öt évig vagy 200 000 kilométer futásteljesítményig biztosítják a szervizhátteret, minden gépjárműhöz rendelkezésre áll a nyári és a téli gumiabroncskészlet. A gépkocsik megfelelnek a biztonsági, a környezetvédelmi és a rendőrségi követelményeknek, számos vezetést támogató rendszerrel, légkondicionálóval vannak ellátva, a rendőrök felszerelése biztonságosan és rendezetten helyezhető el az utas-, illetve a csomagterükben.

A gépkocsikra LED-technológiájú, szöveges feliratok – például a rendőri intézkedés rövid tartalma, tájékoztató közlekedési információk – megjelenítésére is alkalmas fényhidakat szereltek.

A korszerű szolgálati gépjárművek hatékonyan támogatják a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság állományának szolgálatellátását.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –

Az a nép, amelynek a Jobbik a pártjára állt, lassan elfogy…

Az USA elnöke Orbán politikáját másolja! – Donald Trump újabb nagy pofont adott Soros liberálisainak