in ,

Az 1%-os Liberálisok számára augusztus 20. a sárdobálás ünnepe – Amikor az ateisták vádaskodnak…

A liberálisok számára augusztus 20. is a sárdobálás ünnepe.

A liberálisok számára augusztus 20. is a sárdobálás ünnepe. A kereszténységet és a magyar múltat mai közleményükben eszközként használják az újabb gyalázkodáshoz. Változtatás nélkül közöljük Fodor Gáborék gondolatait:

 

Az Orbán-kormány lerombolja István király 1000 éves álmát

A Fidesz szembefordult államalapító nagy királyunk, Szent István örökségével. Az Orbán-kormány szembefordult az európai Magyarországgal. Orbán Viktor és pártja az elmúlt években nyíltan tagadta meg az európai értékeket és nyugat-európai szövetségeseinket. Ahelyett, hogy az erősebb Európáért és az európai értékeken alapuló Magyarország megerősítéséért dolgozott volna, keleti diktátorokkal lépett szövetségre és hadat üzent a magyar demokráciának.

Az elmúlt kilenc évben Magyarország folyamatosan és látványosan leszakadt még régiós versenytársaihoz képest is. Az európai uniós támogatásokat az ország felzárkóztatása helyett a pártvagyon gyarapítására fordította a Fidesz-kormány. Magyarország Orbán Viktor korrupt és szabadságellenes politikája miatt gyengébbé és kiszolgáltatottabbá vált. A Fidesz félelmen és gyűlöletkeltésen alapuló kormányzása hazánk elszigetelődéséhez vezetett a kontinensen.

Ahhoz, hogy visszatérjünk az államalapító királyunk által kijelölt ösvényre, teljes fordulatra van szükség. Olyan kormányzásra, amely a demokráciára és az alapvető emberi jogokra épül

 

(pestisracok.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Nem stadion – Elindultak az egyeztetések az M9-es autópálya megépítéséről

Hatalmas ellenzéki pofára esés: ezt mondta Merkel az EU-s pénzeink felhasználásáról