in , , ,

Apáti Bence – A HVG és a szerethető terroristák

Ha valaki rendszeres olvasója a magát betiltottnak hallucináló hvg.hu-nak, az azt tapasztalhatta, hogy a portál előállítói (majdnem újságíróit írtam) egyre komolyabb erőfeszítéseket tesznek a valóság meghajlítására.

Ha valaki rendszeres olvasója a magát betiltottnak hallucináló hvg.hu-nak, az azt tapasztalhatta, hogy a portál előállítói (majdnem újságíróit írtam) egyre komolyabb erőfeszítéseket tesznek a valóság meghajlítására.

 

Így tették szerethetővé Németországban az otromba vásári betontömböket”

– írja a nevét nem vállaló libsi propagandista minapi érzékenyítő cikkében.

Valószínűleg a „szerethető betontömbök” kifejezést nem most olvashattuk utoljára. Ideje is hozzászoknunk. Tapasztalataink szerint ugyanis az ilyen átkeresztelések (elnézést a mohamedán olvasóinktól, javítom: átNEVEZÉSEK) az érzékenyítő propaganda részét képezik, és seperc alatt beépülnek a haladó újságírók szótárába és még haladóbb cikkeibe.

Az ájulásig imádott betontömbök egyébként a német karácsonyi vásárokat védik. Ahol még egyáltalán karácsonynak hívhatják a szorgos németek azt az ünnepet, ami 2015-ig Jézus urunk születésének állított emléket. Jelenleg ugyanis a „tél végi” vagy a „decemberi” vásár a politikailag korrekt megnevezés. A több millió mohamedánt ugyanis borzalmasan zavarja ez a kereszténységhez elég sok szállal kapcsolódó ünnep.

No és a keresztények.

Két éve érdekes módon – pont azóta, mióta megindultak a migránsok a mesés és titokzatos közel-keletről – azok a karácsonyi vásározók, akik a „Próféta” helyett nem átallják Jézus Krisztust ünnepelni, egyre gyakrabban halnak erőszakos halált. Természetesen óriási hiba és a náci gének jelenlétére utaló dolog lenne bármilyen összefüggést keresni (és találni) az illegális bevándorlók megjelenése az illegális bevándorlók által elkövetett terrorcselekmények között.

Nincs ilyen.

Pusztán a véletlen műve, hogy a teherautókkal hitetleneket gyilkolászó terroristák pontosan két éve és pontosan a távoli Közel-Keletről érkeztek.

A Soros-plakátok azonban a liberális propagandisták legnagyobb bánatára már Németországban is szabotálják az érzékenyítést.

Emiatt kell becsomagolni betontömböket.

És a szavakat. Emiatt kell újbeszélül írni az otromba betontömbökről.

Hátha elfelejtik az emberek, miért is vannak ott azok a bizonyos kockák, és hány emberéletet is követelt eddig az illegális bevándorlás.

Hon(t)i kollégáik pedig folytatják is szorgalmasan az ott elkezdett propagandatevékenységet.

Így:

Ha már mindenképpen szükség van betontömbökre a biztonsághoz, legalább nézzenek ki valahogy.”

Kedves hvg.hu!

Az a nagy helyzet, hogy rohadtul nincs szükség mindenképpen betontömbökre a biztonsághoz.

A biztonsághoz arra van szükség, hogy ne adjuk fel a határaink védelmét. A biztonsághoz arra van szükség, hogy megvédjük Európát és a schengeni határokat.

A biztonsághoz arra van szükség, hogy ne bontsuk le a kerítést.

A biztonságot úgy lehet fenntartani, hogy nem engedünk be több millió mohamedán népvándorlót papírok és ellenőrzés nélkül. A biztonságot úgy lehet fenntartani, hogy ti például nem hazudoztok orrba-szájba szerencsétlen, háborús területről menekülő, traumatizált több diplomás keresztény szírekről. Valamint nem propagáljátok az illegális bevándorlást ilyen cikkek megírásával.

Így lehet biztonságos egy ország. Nem pedig sztaniolpapírba csomagolt betontömbökkel.

Bochumban becsomagolták és piros masnival kötötték át a tömböket, így betonkockák helyett hatalmas karácsonyi ajándékok fogadják a vásározókat.”

Egy újabb Pulitzer-emlékdíjra esélyes mondat…

A vásározókat… Ühüm. Valamint azokat lelkes rabszolgagyűjtőket, akik Mohamed próféta szavának és a több száz radikális imámnak engedelmeskedve most már a sokszínű Európában igyekeznek terrorcselekményeket elkövetni.

Én magam nem tudom, mitől lesz szerethető pár becsomagolt betontömb, ami azt hivatott megakadályozni, hogy pár lelkes, közel-keleti… pardon… migrációs hátterű, észak-afrikainak kinéző mohamedán terrorista embereket öljön.

Nyilván bennem van a hiba.

Zárójel:

Az is érthetetlen, hogy Bochum szerethető betonkockáit miért csomagolták be pont úgy, hogy a masni szalagjai lecsorgó – szerethető – vérpatakra emlékeztessék Európa kihalófélben lévő őslakosait. Biztosan valami AfD-szimpatizáns hekkelte meg a német propagandaosztály projektjét. Riszpekt.

Zárójel bezárva.

Kedves olvasóink, ne lepődjenek meg, ha a közeli jövőben olyan szókapcsolatokkal találkoznak majd a liberális propagandában, mint például:

  • szerethető terroristácskák,
  • imádni való robbanómellényecskék
  • és cuki, skorpió típusú gépfegyverecskék.

Szemük ne rebbenjen!

A propagandisták is meghaladták már a hazugság leírásakor tapasztalható „tikk” jellegű kényszermozgást (értsd: szemrángást).

Ha Nyugat-Európában élnénk, nekünk is a hvg.hu propagandistái által használt újbeszél nyelven kellene írnunk.

Nem tudnánk máshogy.

A merkeli hochdemokrácia gondolatrendőrsége nem engedné, hogy valódi szavakkal írjuk meg a valódit.

De itt Magyarországon nem kötelező az újbeszél értelmező kéziszótárt előkeresnünk, ha cikket akarunk írni az otromba és csöppet sem szerethető betonkockákról.

Szabadon választható.

Fakultatív.

Lehet újbeszélül hazudozni, ahogyan a hvg.hu és ahogyan Földes András csinálja.

És lehet igazat írni.

Illegális migránsokról, muszlim terroristákról és a karácsonyi vásárokat védő, a félelemnek és az új Európának emléket állító betonkocka-mementókról.

Arról, hogy mivé lett Európa, mivé lettek azok az országok, ahol újbeszélül kell írni, újbeszélül kell gondolkozni.

Ahol kötelező migránspárti propagandát gyártani.

Ahol csak hvg.hu-k, 444-ek, 24.hu-k vannak. Ahol nincsenek 888-ak. Ahol nincsenek lázadók.

Ahol szerethető betontömbök vannak.

 

(Apáti Bence, 888.hu)

Soros-csicskák ócsárolják Magyarországot és Lengyelországot – Valakinek elment az esze, vagy szimplán kifogyott a Cavintonból

Sváby András pofára esett élő adásban – nem jött össze a médiamanipuláció