in , , ,

Soros-csicskák ócsárolják Magyarországot és Lengyelországot – Valakinek elment az esze, vagy szimplán kifogyott a Cavintonból

Felnyerített Soros állatorvosi lova

Plenary session week 06 2014 in Strasbourg - Europe's role in the Central African Republic Statement by the Vice-President of the Commission/High Representative of the Union for Foreign Affairs and Security Policy

Felnyerített Soros állatorvosi lova

 

Az Amnesty Internatiolnal portugál tagja ócsárolta a magyar és lengyel kormányt.

 

Pontosan felmondta házi feladatát a magyar közmédiának nyilatkozó portugál szocialista EP-képviselő, Ana Gomes, a haladó szellemű, brüsszelita.

Tehát, „Magyarországon megszűnőben van a demokrácia, Orbán Európa-ellenes és antihumánus módon cselekedett a 2015-ös migránsválság idején, az Európai Néppártnak ki kéne zárnia soraiból a magyar kormánypártot, mellesleg a lengyel kormány náci és fasiszta.”

A 2015-ös krízisben az egyetlen antihumánus cselekedet a meghívás volt. Tény, hogy az uniós sóhivatalok, amelyeknek egyik jeles alkalmazottja maga Gomes asszony is, nemhogy az özönlő tömegeket nem tudták és tudják szétosztani,de az adott személyek kilétét vagy hollétét is képtelenek megállapítani. Az ilyen Gomes-félék tevékenységének következménye, hogy jelenleg bemondott azonosságú migránsok százezer szám kóborolnak szerte Európában, akik egyben a legkomolyabb terrorfenyegetést is jelentik a kontinensen.

Gomes asszony pedig, amellett, hogy a Soros-féle Amnesty Internationalnél szerepet vállal, az unió terrorellenes szakbizottságának tagja is.

A kialakult terrorveszély nem csak az ő személyes kudarca, de tevékenyen részt is vesz annak fenntartásában, vagdalkozása pedig talán ennek leplezéseként tudható be.

Minden esetre a címben használt hasonlatot tovább gondolva, Gomes képviselő asszony méltán jelentkezhet George bácsinál a jól megérdemelt jutalom kockacukorért.

 

(magyaridok.hu)

Rövid kérdés az ellenzéki pártokhoz és szavazóihoz!

Apáti Bence – A HVG és a szerethető terroristák