in ,

Amerika történetének legnagyobb választási csalása. Biden: „Összehoztuk az amerikai politikatörténet legkiterjedtebb, és legbefogadóbb választási csalási szervezetét”- Leleplező videók a csalásról – Videó

Nézzünk pár érdekességet

Csak címszavakban az amerikai csalásokról. Egyébként Lukasenka megnyalná mind a tíz ujját. Ehhez képest Fehéroroszország virágzó demokrácia.

 

  • Pennsylvania-ban nem engedik be a választási megfigyelőket a bírósági határozat ellenére sem. Pontosabban Philadelphia-ban.
  • 3 ezer eset egyetlen államban. A Republikánus Párt nevadai szervezete William Barr legfőbb ügyészhez, igazságügyi miniszterhez fordult, azt állítva, 3062 olyan esetről tud, amikor választási csalást követtek el a szövetségi államban.
  • Nevadában bejelentették, hogy november 10-ig elfogadnak olyan levélszavazatokat, amelyeket november 3-án, tehát a választás napján adtak fel, jelentette a Fox News. Szerdán, 4-én még arról volt szó, hogy csak 5-ig fogadnak majd el ilyen szavazatokat. 190150 szavazatot nem számoltak még össze, amelyeknek 90 százaléka Clark megyéből származik (ebben a megyében van Las Vegas). Ez furcsa, ugyanis néhány órával korábban a helyi hatóságok még arról beszéltek a megyében ,hogy kb. 63 ezer szavazat van már csak hátra, kérdés, hogy növekedett meg a helyi, még megszámolásra szavazatok száma ilyen hirtelen, és ekkora mennyiségben, vagyis, ki nem mondott igazat?
  • A Facebook nemes egyszerűséggel letiltotta a Trump-párti Stop the Steal – Állítsd meg a lopást – nevű 350 ezres amerikai csoportot, amely tagjai az ellen tiltakoztak, hogy a Bidenék elcsalják a választást. Ez volt az egyik közösségi portál, amely a Bidenék korrupciós ügyéről szóló cikkeket is cenzúrázta a kampány során, mivel kellemetlenül érintette Obama volt alelnökét.
  • Donald Trump amerikai elnök beszédét a baloldali mainstream média jelentős része egyszerűen megszakította, amikor számukra (vagyis a Biden-kampány számára) kellemetlen dolgokról (arról, hogy Bidenék elcsalják a választást) kezdett beszélni. Teljesen világos, hogy a baloldali média már arra készül, hogy Joe Bident ünnepelje győztesként, miközben Trump világossá tette, hogy a csalások miatt perel, hosszú jogi háború kezdődik.
  • Michigan államban egy hivatalos oldalon ellenőrizhető, hogy ki adta le a szavazatát (elvileg az oldal arra jött létre, hogy mindenki megnézhesse, hogy a saját szavazata megérkezett-e). Így derült ki, hogy Wayne megyében az 1900-ban született Terry Mathis is leadta szavazatát. Ez 120 évesen mindenképpen dicséretes, különösen azt tekintve, hogy Terry Mathis 36 éve halott. Hogy még elképesztőbb legyen a teljesítmény: a halott Mathis november 2-án jelentkezett a szavazásra, a szavazólapot rekordidőn belül, még aznap kiküldték neki, és még aznap vissza is küldte!

 

Joe Biden elszólta magát már korábban:

Miután tömegével érkeznek a választási csalásról szóló hírek, új értelmet nyert Joe Bidennek egy, a napokban elmondott beszéde. A demokraták elnökjelöltje egy demokrata kampányrendezvényen váratlanul leszögezte, hogy „közösen összehoztuk, azt hiszem, az amerikai politikatörténet legkiterjedtebb, és legbefogadóbb választási csalási szervezetét”.

Ezen a titokban készült videón pedig az látható, ahogy egy demokrata aktivista egymaga közel 10 ezer szavazót vásárolt meg, vagy vezetett félre, vagy töltötte ki előre a szavazólapokat. Brutális!

https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=10218869335668550&id=1356759854&sfnsn=mo

 

 

Itt pedig az látható, hogy ismeretlen emberek, tömegesen gyűjtenek össze levélszavazatokat, és ki tudja hova viszik azokat….

https://www.facebook.com/zoltan.gremsperger/videos/10218868675572048/?sfnsn=mo

 

 

Donald Trump több államban fordult bírósághoz a választási csalások miatt. Alan Dershowitz jogi szakértő a Newsmax TV-nek Pennsylvaniával kapcsolatban azt mondta, az amerikai alkotmány az elnököt erősíti ebben a tagállamban, és várhatóan a legfelsőbb bíróság a javára fog majd ítélni.

 

Miről is szól ez az egész? A Deep State-nek kell Amerika. Akár csalás árán is.

Amennyiben egyetlen államban a leírtak szerint kb. 3 ezer választási csalás volt, visszaélés, az országos szinten 150 ezer eset!

 

És ami a legdurvább: odament az EBESZ, és még a választás lezárulta előtt azt mondta, hogy minden rendben a választással.

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg a barátaiddal is!

USA – Orbán Viktor is megszólalt: “Ha olyasmik történnének Magyarországon, mint amik ott, akkor már leszakadt volna az ég”

A lengyelek is tiltakoznak az uniós pénzek politikai feltételekhez kötése ellen