in ,

Ambrózy Áron is kiakadt az egri vízilabda csapat kinyírása miatt – Meg is van a véleménye

Nem csodálkozunk, hogy kiakadt az újságíró

Steinmetz Ádám párttársa sikeresen kinyírta az egri vízilabdát. Elvégre egy városnak felesleges 300-400 gyereknek, 1000-1500 szurkolónak a kedvére tenni.

A mantra persze a szokásos: nincs pénz lóvéra. Csak az a fura, hogy az előző, a fideszesek által állítólag szétlopott önkormányzatnál mindenre volt pénz, tartalékot is képeztek. Aztán jönnek ezek a kimosakodott nácigyerekek a komcsi játszópajtásaikkal, előadják a tiszta kezek politikáját, de a pénz valahogy eltűnik a semmibe.

És dehogy is ez egri specialitás. Ahol ezek a szarháziak hatalomra kerültek, rögtön nekiálltak rombolni, minden értéket felszámolni. Mert kell a pénz lóvéra, hogy kifizethessék a haverjaikat meg a párttársaikat. Nyilván a helyi sportélet felszámolása a legelső lépés, mert azt – legalábbis a gyűlölettől eltorzult agyú választói keménymagnak – könnyen el lehet adni. Aztán jön a többi megszorító lépés, a végén meg itt marad a nagy semmi, aminek a tetején ül végtelen számú politikai kinevezett –   írja Facebook oldalán Ambrózy Áron

 

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Zöld Budapest, mi? Karácsony Gergely most éppen 85 fa kivágásáról döntött

Karácsony Gergely halálgyára – Újabb morbid történet a Pesti úti idősotthonból