in , ,

Álhírterjesztők, balodali politikusok és újságírók etetik a közvéleményt. Nem igaz, hogy a kiskunhalasi Mobil Járványkórházat nem lehet megnyitni!

Álhírterjesztők, néhány balodali politikus és újságíró most azzal etetik a közvéleményt, hogy a kiskunhalasi Mobil Járványkórházat nem lehet megnyitni

„Álhírterjesztők, néhány balodali politikus és újságíró most azzal etetik a közvéleményt, hogy a kiskunhalasi Mobil Járványkórházat nem lehet megnyitni, mert széthordták az eszközöket, a gépeket. Tisztelettel jelzem, hogy a Büntetés-végrehajtás intézeten belül őrzik a kórházat, így nehezen elképzelhető, hogy onnét bármit is el lehetne lopni, hordani. Nem is tűnt el semmi!Mit kezdenének a börtön őrei otthon egy lélegeztető géppel vagy a defibrillátorokkal?! A kettős NATO dróton keresztül ki vinne el bármit, csak az őrök és a kórház dolgozói tudnak bemenni?! Az őrzés, ha nyitva van és működik a kórház feladata volt és lesz.

De a biztonsági rendszer ugyanúgy működik mindig, most is, mint a légtechnika is, tehát mindenről tudnak, ami kint történik! Dr. Szepesvári Szabolcs főigazgató urat megkértem, hogy küldjön mai fotókat az intenzív osztályról, amit megosztok. A legrosszabb dolog egyébként, hogy a Járványkórház kész és kénytelen fogadni a hamarosan érkező, legsúlyosabb állapotú Korona-vírusos betegeket, a barátainkat, a rokonainkat, szomszédainkat, a vírustagadókat, a sok oltatlant és néhány oltottat!”

 

– írja Bányai Gábor, képviselő.

 

 

Add tovább!

Trombitás Kristóf üzenete a balmédiának: miért jó nektek, hogy hazudtok?

Agyhalál – A Ceaușescu klón ceaușescuzza Orbán Viktort