in ,

Trombitás Kristóf üzenete a balmédiának: miért jó nektek, hogy hazudtok?

Srácok, beszéljetek már egyszer körúton kívüliekkel is!

„Lenne néhány kérdésem a 444, Telex.hu, 24.hu és egyéb fake news termékek fémjelezte tengelyhez: miért jó nektek, hogy hazudtok? Miért elfogadható nektek, hogy folyamatosan olyan információkat közöltök az emberekkel, amelyek egyszerűen nem állják ki a valóság próbáját, sőt, hamisak?

Srácok, beszéljetek már egyszer körúton kívüliekkel is! Mondjuk menjetek le Mórahalom, Ásotthalom vagy Rúzsa környékére és kérdezzétek meg, hogy naponta hányszor találkoznak migránsokkal? Érdeklődjetek, hogy vajon hétvégente miért kapnak el immáron 1000 körüli embert a határokon belül? Tegyétek fel a kérdést, hogy a környéken lakók miért félnek napi szinten attól, vajon mikor törnek rájuk? A lakatlan vagy annak tűnő ingatlanokkal ugyanis már megtették. A tél pedig hamarosan beköszönt, amitől még elszántabbak lesznek.

Nézzétek meg egy-két vadkamera közvetítését! Vajon hány asszonyt és gyereket fogtok látni? És mennyi fiatal férfit?
Tudjátok, tájékozódjatok! Aztán ezt a pöffeszkedő, fennkölt, pesti módit, a térdzoknival meg az aluljárós, vietnámi falatozós attitűdöt adjátok elő a helyi kocsmában.

Higgyétek el, nagy sikert arattok! Jegyezzétek meg egyszer és mindenkorra: ezek hazudnak nektek. Direkt, szánt szándékkal, előre megfontoltan. Ez a céljuk, ezt kapták feladatként, ez a küldetésük. Ha akár csak elgondolkozunk egy-egy felvetésükön, egy kicsit már ők győztek. Kezeljük a helyükön ezeket a haszonleső propagandistákat: az érdektelenség polcán. A fotó a minap készült egy Rúzsa környéki vadkamerával. Száz és száz ilyet találhattok, napról-napra.”

(mandiner.hu)

 

 

Add tovább!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Jakab teljesen hülye – Peti szerint olcsóbb a krumpli Angliában, mint Magyarországon – Megnéztük, igaz-e

Álhírterjesztők, balodali politikusok és újságírók etetik a közvéleményt. Nem igaz, hogy a kiskunhalasi Mobil Járványkórházat nem lehet megnyitni!