in ,

Agyhalál – A Ceaușescu klón ceaușescuzza Orbán Viktort

És ez akar miniszterelnök lenni?

Tényleg ez az elmebeteg akar miniszterelnök lenni?

Olvassák csak, mit hány kit magából:

 

Úgy gondolom, effektív elmebeteg az, aki két héttel előre meg akarja mondani, hogy pontosan melyik napon fog tetőzni az első hullám. Vagy, aki egy 2000 fős faluba egy 4000 fős stadiont épít, amit előtte a Kárpátok másik géniusza, Ceaușescu csinált csak” – idézett az Index Márki-Zay Péter ATV Híradójának adott nyilatkozatából.

Az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje arra reagált, hogy Kövér László a Hír TV-ben Márki-Zay Péter esetleges hatalomra jutásával kapcsolatban úgy fogalmazott:

„Tragédia történt jó néhányszor, amikor effektív elmebajosok így vagy úgy, valamilyen okból kifolyólag kerültek az ország vezető pozícióiba. A két dolog sajnos nem zárja ki egymást, a demokrácia egyébként is veszélyes üzem.”

Hódmezővásárhely polgármestere szerint azonban az  „effektív elmebetegeket” nem náluk, hanem a Fideszben kell keresni.

„Tehát effektíve elmebetegek kormányoznak, amikor elmebetegekről beszél Kövér László, akkor én csak a Fideszre tudok gondolni ”– zárta gondolatait Márki-Zay.


 

Szánalmas. És ez nevezi magát államférfinak?

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!


Álhírterjesztők, balodali politikusok és újságírók etetik a közvéleményt. Nem igaz, hogy a kiskunhalasi Mobil Járványkórházat nem lehet megnyitni!

A baloldal messiása nem bír magával: a rezsicsökkentés fenntarthatatlan – Akcióban a Ceaușescu klón