in ,

AGYHALÁL – Hernádi Judit sivalkodása

Bárcsak ne politizálna

Hernádi Judit színésznő. Milyen jó lett volna, ha csak az marad és nem próbálkozik meg valami egészen mással és nem kezd el politiálzni.

Hogy színésznek milyen minőséget képvisel azt nem tudom megítélni. Volt olyan film, amiben tetszett és olyani is, amelyikben nem. Azt hiszem ez így normális minden színésszel kapcsolatban. Aztán Hernádi Judit fogta magát és beült a Heti Hetesbe viccelődni. Rémesen gyengén. Az viszont tény, hogy ebben a műsorban, egy átlagos adás alatt többen látták, mint a színházban összesen egy év alatt.

Talán éppen ezért azonosítják az RTL Klub korábbi húzó műsorával őt is. Olyannyira a HVG most éppen így határozza meg Hernádi Juditot:

„Azt hiszik, viccelek” – mondja a színésznő, aki 2012-ben, az alaptörvény beiktatása után szállt ki a Heti Hetesből.

Értik? Az alaptörvény beiktatása után távozott egy „szórakoztató” műsorból. Vajon melyik része nem tetszett neki?

A lényeg persze az, hogy megismertük Hernádi Judit jellemét. Forradalmat akar, de abban nem venne részt.

Ő is azon sivalkodók közé tartozik, akik szabadon elmondják a véleményüket – még akkor is, ha az olyan semmitmondó, mint a fenti videó –, majd elkezdenek picsogni, hogy itt nincs demokrácia és nincs szólásszabadság sem.

A HVG-ben megjelent cikk legfontosabb mondata ugyanakkor talán ez:

Úgy látszik, az ország kompatibilis Orbán Viktorral.

Már bocsánat, de akkor minek ide forradalom? Ha az országnak Orbán Viktor jó, akkor miről beszél az érdekes művész? A saját nyűgjét, bánatát, minden baját akarja ránk tolni. Mert neki semmi sem jó, az sem, hogy szabadon beszélhet és azt sem veszi tudomásul, hogy az ország valóban kompatibilis Orbán Viktorral. Hernádi Judittaé nem annyira.

(forrás: Kecskés István, ezatuti.blogstar.hu)

TUSVÁNYOS – Orbán Balázs: Nemzeti kormányunk már van, de nemzeti ellenzékre is nagy igény volna

MEGÉRTE? – Dél-Spanyolország már nem bír a migrációs nyomással