in ,

TUSVÁNYOS – Orbán Balázs: Nemzeti kormányunk már van, de nemzeti ellenzékre is nagy igény volna

Érti, hogy mitől erős a Fidesz, de fenntartja az önsajnálat jogát Schiffer András

Érti, hogy mitől erős a Fidesz, de fenntartja az önsajnálat jogát Schiffer András – egyebek mellett ezt is ki lehetett olvasni abból a vitából, amelyet az LMP egykori elnöke Orbán Balázzsal, a Miniszterelnökség parlamenti államtitkárával folytatott csütörtökön a Bálványosi Szabadegyetemen Tusnádfürdőn.

A beszélgetésből kiderült, hogy a jelenlegi magyar politikai ellenzék Schiffer szerint is alkalmatlan feladatai betöltésére, ugyanakkor érveléséből nem lehetett kikövetkeztetni, hogy bármilyen ötlete is lenne ennek a súlyos gondnak az orvoslására. A csörte után Orbán Balázs a PestiSrácok.hu-nak adott interjújában elmondta, hogy Magyarországnak, és a Fidesznek is égető szüksége lenne egy nemzeti alapokon gondolkodó ellenzékre, de a jelenlegi alakulat csak annyit tud felmutatni, hogy ha Orbán Viktor a patrióta kormányzást részesíti előnyben, akkor ők globalista alapon közelítenek meg mindent.

Az államtitkár szerint ez súlyos hiba, mert minden jel arra mutat, hogy a globalista megközelítés téves, és a liberális demokráciának nevezett, mára jelentősen elkorcsosult, minden értékét elveszített képződmény napjai meg vannak számlálva. Bár a Tusványosra látogató több tízezer ember árgus szemekkel fürkészi a bokrokat a megszaporodott medvék miatt, Orbán Balázst nem aggasztják az erdei óriások, ő korábban Alaszkában kapott kiképzést túlélésből.

PestiSrácok

(forrás:www.echotv.hu)

Apáti Bence – Sargentini asszony hazugsággyára

AGYHALÁL – Hernádi Judit sivalkodása