in ,

A vén kretén Kőszeg Ferenc nekiment az Orbán kormánynak: “Remélem, nem kell világháború ahhoz, hogy Orbán megbukjon.”

Megint jönnek a patkányok

Megint jönnek, sivalkodnak!
A HVG meg a 24.hu, meg a többi roncsportál ismét megkérdezi a nagy öreg komcsikat, csinálnak egy teljesen érdektelen nagyinterjút róluk, és adnak neki egy hangzatos címet.
Az egyik liberális roncsportálon ismét egy vén szar komcsival készítettek interjút, most történetesen Kőszeg Ferenc SZDSZ alapítóval, az elmúlt 30 év egyik legkártékonyabb rohadékjával. Azon kívül, hogy szadeszes képviselő volt, többek között a 90-es években a Helsinki Bizottság (ismerős a név, ugye????) elnöke volt.

Most megint előhívták a lukból, már nincs kit megkérdezni Orbán Viktorról, mert az összes libsi elböffentette már magát, hát keresni kell valakit az EP kampányban: itt van a teljesen érdektelen vén senki, Kőszeg Ferenc. És bizony el is mondta a hosszú interjújában a sok baromságot ilyenkor, ahogy azt kell, felmondta a kötelezőt, ám többek között volt egy ilyen kijelentése is:

Remélem, nem kell világháború ahhoz, hogy Orbán megbukjon.

 

Elmés, ugye? Agyára ment ennek is az Orbán fóbia. Mivel már nagyon rég nem nyilatkozott, lent volt a lyukban, ő is jó mélyen, hát most feljött és belehányt az éterbe egy baromságot.
Ettől majd bizonyára megbukik Orbán Viktor.

Vagy mégse.

 

mindenszo.hu

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Figyelem! – Aláírásgyűjtésbe kezd a Fidesz

A Momentum teljes erővel belesz*rt a ventillátorba – Összefognak a DK-val és az MSZP-vel, oda a párt függetlensége!