in , ,

Figyelem! – Aláírásgyűjtésbe kezd a Fidesz

A nagyobbik kormánypárt megkezdte országos aláírásgyűjtő akcióját

A nagyobbik kormánypárt megkezdte országos aláírásgyűjtő akcióját, amelyben arra kérik a magyar embereket, hogy aláírásukkal támogassák Orbán Viktor miniszterelnök hétpontos programját a bevándorlás megállítására – jelentette be Hidvéghi Balázs, a kormánypárt kommunikációs igazgatója szombaton.

 

Hidvéghi Balázs az újpesti piac előtt felállított aláírásgyűjtő standoknál újságíróknak elmondta: az egész országban több mint 20 ezer aktivistával kezdték meg a szombaton az aláírások gyűjtését, minél több emberrel szeretnének közvetlenül is beszélni Európáról, Magyarországról és az európai parlamenti (EP) választás tétjéről.

A Fidesz kommunikációs igazgatója sorsdöntőnek nevezte a májusi EP-választást és úgy vélte, ilyen nagy tétje még soha nem volt európai parlamenti voksolásnak, mint most, mert nagyon fontos, hogy megállítsák Európában azt a bevándorláspárti politikát, amely veszélyes Európára, az európai nemzetekre és az európai kultúrára is.

Fotó: MTVA – Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

Nekünk Brüsszelben is Magyarország az első”

– hangoztatta a politikus, kiemelve, hogy a Fidesz a nemzetek Európáját képviseli, amely megvédi az európai embereket.

A Fidesz kommunikációs igazgatója emlékeztetett arra, hogy a magyarok már többször hangosan nemet mondtak az erőltetett bevándorlásra, és arra kért mindenkit, hogy vegyen részt a választáson és támogassa aláírásával a miniszterelnök által pénteken bejelentett hét pontos programot, amely a bevándorlás megállításáról szól.

Fotó: MTVA – Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

Zsigmond Barna Pál, fideszes országgyűlési képviselő arról beszélt: az EP-választás tétje, hogy Brüsszelben a bevándorlást támogató, vagy az azt ellenző erők lesznek meghatározóak.

Fontos, hogy Magyarország megmaradjon Magyarországnak, Újpest megmaradjon Újpestnek, és száz év múlva is magyarul beszéljenek hazánkban”

– fogalmazott.

A politikus hangsúlyozta: elutasítják az “európai egyesült államok lázálmát”, és ehelyett azt szeretnék, hogy Európa továbbra is a nemzetek együttműködésén alapuljon. Az önkormányzati választásokon való budapesti ellenzéki együttműködést Hidvéghi Balázs kérdésre válaszolva úgy kommentálta: az ellenzéket egy dolog kapcsolja össze, az, hogy bevándorláspártiak és a pénzért és a hatalomért mindenre képesek.

Az ellenzéki pártokra nem lehet számítani, amikor Magyarország megvédéséről van, sem itthon, sem Brüsszelben.

(Bokor Gábor, 888.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Magyarország igazi problémája a bolgár milliárdos, Dobrev Klára

A vén kretén Kőszeg Ferenc nekiment az Orbán kormánynak: “Remélem, nem kell világháború ahhoz, hogy Orbán megbukjon.”