in ,

A valaha legjobb Rétvári Bence beszéd : “A Gyurcsány-korszaknak nem sikerei vannak, hanem áldozatai” – Rétvári beszéde vastapsot érdemelt a Parlamentben – Videó

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára kemény beszédet mondott

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára kemény beszédet mondott tegnap a parlamentben. A fideszes képviselők vastapssal jutalmazták a kemény mondatokat.

A Gyurcsány-korszaknak nem sikerei vannak, hanem áldozatai. A 2006-os rendőrterror áldozatainak hangja ritkán hallatszik el a Parlamentig, most tőlük idéztem. Az őszödi beszédben Gyurcsány beismerte, hogy ő a bukás és a hazugság. Jakab Péter pedig doromboló cicusként dörgölőzik ehhez a Gyurcsány Ferenchez.

– írja Rétvári Bence a Facebookon.

 

Íme a videó:

 

A Gyurcsány-korszaknak nem sikerei vannak, hanem áldozatai. A 2006-os rendőrterror áldozatainak hangja ritkán hallatszik…

Közzétette: Rétvári Bence – 2021. június 1., kedd

 

Rétvári Bence a 2006-os áldozatok megrendítő vallomását idézte. „Maguknak mostantól nincs nevük, csak számuk, volt akinek ezt az arcára írták rá” -idézte az államtitkár az egyik áldozat emlékét. Rétvári szerint ezektől az emberektől kellene bocsánatot kérni.

Az elmúlt egy hétben nagyon sokszor idézték Gyurcsány Ferenc szavait, most pedig az áldozatok szavait fogom felidézni – mondta Rétvári Bence. Szólt arról is, hogy emberek szemét lőtték ki, békésen emlékező emberekre támadtak, és mindezt Gyurcsány utasítására tették.

És még ez a Gyurcsány mondja, hogy nagyon lent van.

Neki áll feljebb 15 év után, és egyetlen embertől sem kért bocsánatot. Továbbá kitüntették azokat az embereket, akik ebben a terrorban részt vettek.

Rétvári Bence szerint mindezek után Karácsony Gergely visszahozta a Városházára a Gyurcsány-kormányt.

 

 

(vadhajtasok.hu)

 

 

 

Add tovább!

Jövőre 2006-ról fogunk szavazni – Maga Gyurcsány fogja megbuktatni az összefogást 2022-ben

Van egy ötletünk: legyen örökre Kamu Gerié a főváros, és Orbán Viktoré az ország!