in ,

Van egy ötletünk: legyen örökre Kamu Gerié a főváros, és Orbán Viktoré az ország!

El kell engedni végleg Budapestet

Korszakos ötlete támad szerkesztőségünknek!

Fel lehet számolni a politikai megosztottságot, a folyamatos gyűlölködést, a sok primitív politikai adok – kapokot, megszűnhet örökre a politikai homokozó.

Íme hát az ötletünk: teremtsünk konszenzust a globalista és a nemzeti oldal között Magyarországon!

Orbán Viktorék lemondanak örökre Budapestről, Kamu Geri, vagy a libernyákok által választott akárkik örökre irányíthatják, Orbán Viktor pedig cserébe örökre megkapja az országot, az ország irányítását.

Annyi primitív proli él a fővárosban, hogy hiába épít nekik világvárost Tarlós István, ezeknek az ostobáknak nem kell! Éppen ezért nem is érdemes a fővárosi csőcselékkel, a proli réteggel foglalkozni, rájuk kell hagyni az egészet! Bármilyen politikai küzdelem itt a fővárosban: TOTÁL felesleges.

A mi stábunk is már készül elköltözni a fővárosból, sokkal jobban fogjuk magunkat érzeni vidéken. Aztán  Kamu Geri és ócska bandája azt csinál Budapesttel, amit csak akar: lehet akármennyi pride felvonulás, befogadhatnak ide bárkit, akit csak akarnak, lehet még több bringasáv, méhlegelő, darázsgarázs és rovarhotel, de az országot és a vidéket szépen hagyják békén!

Az értelmesebbje úgyis itthagyja ezt a liberális koszfészket. Hiába szép a város, hiába lett világváros, 2 év alatt úgyis tönkreteszik a libernyákok.

Nos, áll az alku?

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

A valaha legjobb Rétvári Bence beszéd : „A Gyurcsány-korszaknak nem sikerei vannak, hanem áldozatai” – Rétvári beszéde vastapsot érdemelt a Parlamentben – Videó

Keménymag: Jakab csörgősipkája is előkerült a Hír Tv stúdiójában – Videó