in ,

A nyúltolvaj Juszt László nyíltan megvádolta és megrágalmazta az ügyészséget és az Alkotmánybíróságot

Olvassák csak

Olvassák Juszt László böfögését. Ez véletlenül nem nyílt rágalmazás?

 


Az ügyészség ugyanúgy a Fidesz cselédje, mint az Alkotmánybíróság.

 

Hadházy Ákosnak és rajta keresztül mindenkinek üzent az ügyészség.

„»Az ügyészség következetesen tartja magát ahhoz, hogy szakmai vitákat szakmai fórumokon folytasson le, politikai vádaskodásokra pedig ne reagáljon…  Magyarország Ügyészsége visszautasítja az ilyen és ehhez hasonló rágalmakat, amelyek alkalmasak a közbizalom, a jogbiztonságba vetett hit megingatására« –  üzente a legfőbb ügyészség Hadházy Ákosnak és rajta keresztül mindenkinek.

Nem tudom milyen közbizalomra és jogbiztonságra hivatkozik az üzenet megfogalmazója. Véleményem szerint az ügyészség ugyanúgy a Fidesz cselédje, mint az Alkotmánybíróság, amelyik – nem is értem, hogyan árulhatta el magát olyan látványosan, hogy »elszaladt panaszkodni anyukához-apukához« egy nyílt levélben. Ennél árulkodóbb igazolás nem kell a totális függőségre. De visszatérve  az ügyészség »pártatlanságára« A mellékelt dokumentumot egy tisztességes ügyésztől kaptam. Azért buktuk el az egykori KRIMINÁLIS állam elleni kártérítési perét, mert az ügyészség Orbán kérésnek engedve egy fontos dokumentumot »elengedett«. Ajánlom mindenki figyelmébe az utolsó bekezdést:”


 

Eddig a Juszt László féle röfögés / böfögés / okádás.

Biztos, hogy ezt tűrnie kell egy jogállamnak? Hogy folyamatosan aláássák a bizalmat a demokratikus intézményekben?

 

Mert szerintünk nem kéne hagyni.

 

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!

Húha, mi lesz itt! Ingyen Jasmin előfizetés? Gattyán György hivatalosan is bejelentette, hogy elindul a 2022-es választásokon

Ez oszt igen! A gazdák pénzeit költik el! Bige lökött egy kis aprót Maki Zajnak: 65 milliót!