in ,

Húha, mi lesz itt! Ingyen Jasmin előfizetés? Gattyán György hivatalosan is bejelentette, hogy elindul a 2022-es választásokon

Hivatalosan is bejelentem, hogy úgy döntöttünk, aktivizáljuk pártunkat és elindulunk a 2022-es országgyűlési választáson – közölte az ATV-ben Gattyán György.

Gattyán György az ellenzéki összefogás támogatottságának zuhanásárt mutató közvélemény-kutatásra hivatkozva jelentette be pártja nevét, amely Megoldás Mozgalom.

Gattyán szerint Márki-Zay Péter és az összefogás pártjai nem keresték, ami miatt értetlenségét fejezte ki, ennek ellenére egyértelmű célja a kormányváltás.

„Nem célom a miniszterelnökség, ha úgy alakul, elvállalom, de a lehető legrövidebb időre” – mondta, ami számára azt jelenti, hogy csupán 4 évre vállalkozna a pozícióra. Gattyán szerint „feddhetetlensége és a pozícióra való alkalmassága az adóhatósággal folyamatban lévő ügyei ellenére is megkérdőjelezhetetlen”.

Gattyán egy digitalizációs javaslatcsomaggal kezdte kampányát, amivel célja, hogy „Magyarország hatalmasat lépjen előre a digitalizáció, például a digitális oktatás területén”. Ennek a csomagnak a megvalósításához keresett létező pártokat, hogy ha ilyet nem talál, akkor saját pártjával vigye véghez a programját. Ez lenne a Megoldás Mozgalom.

Gattyán szerint a digitalizációs fejlesztés megvalósítására saját cégcsoportja természetesen alkalmas lenne, de állítása szerint nincsenek rászorulva erre a megbízásra.

(MTI)

 

(mandiner.hu)

 

Add tovább!

Agyhalál – Kaltebach Jenőbácsi elkezdett megint „jobbágyozni” – Még mindig nem tetszett nyugdíjba menni?

A nyúltolvaj Juszt László nyíltan megvádolta és megrágalmazta az ügyészséget és az Alkotmánybíróságot