in ,

A „nyomorúságos”, szegény, „meghurcolt” Magyar Péter vásárolt magának egy céget

Tanácsadó cég tulajdonosa lett Magyar Péter, Varga Judit egykori igazságügyi miniszter volt férje.

Tanácsadó cég tulajdonosa lett Magyar Péter, Varga Judit egykori igazságügyi miniszter volt férje. A céget még 2020-ban alapította Császár Dániel, aki 2014–2018 között a Miniszterelnökség helyettes államtitkára volt, valamint a közbeszerzési törvény módosítása is hozzá köthető. Az LLM Tanácsadó és Befektetési Zrt. eddig még nem végzett érdemi tevékenységet.

Az LLM Tanácsadó és Befektetési Zrt. tulajdonosa lett Magyar Péter – ismertette a hvg360. Mint írták, a cégiratok szerint a jogász 2023. november 30-án lett bejegyezve vezérigazgatóként és tulajdonosként, éppen azon a napon, amikor menesztették.

A Cégközlönyben a napokban jelentek meg a változások az LLM-ről, amely eddig nem végzett érdemi tevékenységet. A vállalat alapítója Császár Dániel, aki 2014–2018 között a Miniszterelnökség helyettes államtitkára volt, emellett két évig a közbeszerzésekért felelt. Felidézték, hogy 2016-ban Császár Dániel stábja dolgozta ki a közbeszerzési törvény módosítását is.

Az LLM-nek két másik tulajdonosa is volt. Egyikük Kruchina Károly, aki jelenleg is a Nemzeti Sportügynökség felügyelőbizottsági elnöke. Megjegyezték, hogy Kruchinát még ügyvédjelöltként védte Magyar Péter a 2006-os rendőrterror idején.

A cég másik korábbi részvényese Palatinus-Woth Márton, aki társadalmi kapcsolati igazgató volt a PLANB Magyarország Kft.-nél. A tanácsadó cég a Miniszterelnökség megbízásából Varga Juditnak tartott kommunikációs tréningeket. Magyar Péter az állami Diákhitel Központ vezérigazgatójaként egy 14 millió forintos megbízást is adott a PLANB-nek – tették hozzá.

Edda-dal után most Wass Albert-idézettel állt elő Magyar Péter 

Mióta volt felesége, Varga Judit egykori igazságügyi miniszter lemondott, Magyar Péter folyamatosan jelentkezik a magyar kormányt bíráló bejegyzéseivel. Többek között üzent Tiborcz Istvánnak, a miniszterelnök vejének, Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszternek, majd Orbán Viktor évértékelőjéről is írt, közölve, hogy a miniszterelnöktől vár válaszokat.

 

(Index)

 

 

 

 

Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

 

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

 

„Varju Lászlót féltucat verőember bántalmazta” – Fekete-Győr ismét bebizonyította, hogy egy alternatív valóságban él

Oda az igazság – Megszületett az ítélet: Varju elvtárs csak 900 ezer forint büntetést kapott (garázdaság+választás rendje elleni bűntett)