in , , ,

Oda az igazság – Megszületett az ítélet: Varju elvtárs csak 900 ezer forint büntetést kapott (garázdaság+választás rendje elleni bűntett)

Így működik a magyar „igazságszolgáltatás”

Érzik a különbséget, kedves olvasóink?

Íme a tisztelt bíróság.

Az elvtársak kifejezést, nem mint fogalmat, hanem mint összetett szót alkamazhatjuk az ügyben: elv társak, azaz elveikben, erkölcseikben egyeznek, morálisan egy talapzaton állnak. A kéz kezet mos, most nem egy elavult mondás. Jelen pillanatban is vannak politikiailag elfogult bírók, jogalkotók (portálunk kálváriája vs. Varju ítélet).

Sokan gondolhatjuk, hogy az igazság elveszett, mikor egy ilyen ítéletet olvasunk. Amikor egy, véleményünk szerint nyilvánvalóan felismerhető baloldali politikust felmentenek és vele ellentétben álló jobboldali politikust elmarasztalnak (Dódity Gabriella meghurcolása), továbbá egy erkölcstelen életet élő politikust leleplező hírportált (ezek volnánk mi) több mint 4 millió forintra büntetnek, amikor egy közfeladatot ellátó rendőrt dobáló liberális politikus csupán egy ejnye-bejnyét kap, akkor nem csodálkozunk, hogy Varju elvtársat egy nevetséges 900 ezer forintos (javadalmait tekintve ez neki filléres tétel) büntetéssel illetik.

Hmm…

Adja az ég, hogy megéljük még azt az időt, amikor lecserélik ezeket a vérbírókat. 

 

 

mindenszo.hu

 
 

Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

A „nyomorúságos”, szegény, „meghurcolt” Magyar Péter vásárolt magának egy céget

Schiffer jól látja: Sulyok megválasztása üzenet Brüsszelnek is