in ,

„Varju Lászlót féltucat verőember bántalmazta” – Fekete-Győr ismét bebizonyította, hogy egy alternatív valóságban él

A hivatalos személy elleni erőszak miatt elítélt politikus szerint „a rezsim egyre agresszívabbá válik”.

„Újabb szög a jogállam koporsójában: azt a Varju Lászlót ítélték el súlyos testi sértésért, aki maga volt testi sértés áldozata az MTVA székházában” – kezdte Facebook-bejegyzését Fekete-Győr András, amelyben teljes mellszélességgel állt ki a másodfokon is elítélt DK-s politikus mellett.

 

Fekete-Győr szerint mintegy féltucat verőember bántalmazta a földön fekvő Varju Lászlót, akinek – mint fogalmazott – „annyi volt a bűne, hogy komolyan vette a közszolgálati tévé nevét, és azt hitte, ott ellenzéki képviselők is megszólalhatnak”. Fekete-Győr András úgy látja: a rezsim repedezik, láthatóan fél, ezért egyre agresszívabbá válik.

De minket nem fognak elhallgattatni! Minden szolidaritásunk Varju Lászlóé ebben az ügyben”

– írta posztjában a politikus, akit a bíróság február 12-én ítélt felfüggesztett börtönbüntetésre, amiért egy 2018-as decemberi demonstráción füstgránátot dobott a rendőrökre. Fekete-Győr András a tárgyaláson azzal védekezett, hogy a cselekmény elkövetésekor „ő csak a véleménynyilvánítás szabadságával élt”.

 

(Mandi)

 

 
 

Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

 

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

Bréking! Megvan a Fidesz új köztársasági elnök-jelöltje – Íme

A „nyomorúságos”, szegény, „meghurcolt” Magyar Péter vásárolt magának egy céget