in , ,

A NŐK ÉS NÉMETORSZÁG – Az iszlamizáció és az erőszakos migránsok miatt tüntetnek a német nők

Berlinben a német nők a migránsok által elkövetett erőszak és a gyermekházasságok ellen fognak demonstrálni

 

A szombat délutáni tiltakozás mottója az „Elég volt!”. A felvonulást egy nőjogi aktivista, az AfD egyik tagja, Leyla Bilge szervezte, mivel már egyre több nő érzi veszélyben magát az ellenőrizetlen tömeges migráció miatt. Azt követelik, hogy a kormány tegye biztonságosabbá az országot, ellenőrizzék a határokat és toloncolják ki az összes illegális migránst. Ahogy fogalmaznak, Németország nem egy kutatói labor, ahol a középkori kísérleteket végezhetnek.

Mi hangot adunk a nők érdekeinek. Az utcára visszük az asszonyokat és a lányokat. Az elmúlt hónapokban egy valami tisztán megmutatkozott: az, hogy Angela Merkel tervei között nem szerepelnek a női jogok és a nők védelme. Minden nap csak arról hallunk, hogy valakit megerőszakoltak, bántalmaztak vagy megöltek”

– olvasható az AfD brandenburgi részlegének honlapján.

Leyla Bilge egyébként kurd, és már 2010 óta harcol a nőkkel és gyerekekkel szemben elkövetett szexuális visszaélések ellen. 2014 óta több helyen is járt Szíriában és Irakban, hogy a nőknek és a gyerekeknek segítsen. Jelenleg egy ghánai iskolai projekten dolgozik, ami a gyermekházasságok és a kislányok nemi szervének csonkítása ellen küzd.

(forrás: Tóth Dalma, 888.hu)

Gulyás Gergely: A választás tétje a polgári Magyarország

Migránsokra költi pénzünket az ENSZ?