in ,

A németek egyre nehezebben tűrik a migránsokat

Ebbű baj lesz

Hiába a kormánypártok és a média minden igyekezete. Sem a migránsok okozta gondok, bűncselekmények elhallgatása, sem a beözönlést ellenzők elleni kemény fellépés nem segít: napi szinten történnek támadások Németországban a menekültszállások ellen a szövetségi bűnügyi hivatal hétfőn kiszivárgott statisztikája szerint.

A Neue Osnabrücker Zeitung című laphoz és a Spiegel Online hírportálhoz eljutott statisztika szerint az idén október 23-ig országszerte 226 támadást regisztráltak menedékkérők, menekültek szállásai ellen.

Ez meghaladja a nemzetközi migrációs válság elmélyülése előtti utolsó év egészében, 2014-ben regisztrált 199-et, de csökkenés a 2015-ös 1003-hoz és a tavalyi 1000-hez képest.

A BKA szerint az idei atrocitások és erőszakos cselekmények túlnyomó többsége, 213 eset szélsőjobboldali indíttatású bűncselekmény. A legnagyobb csoportot 74 esettel a rongálások teszik ki, 71 eset pedig úgynevezett propaganda bűncselekmény volt. Ebbe a csoportba tartozik például alkotmányellenesnek minősített szervezetek jelképeinek felfestése szállások falára, kapujára. A kimutatásban szerepel 32 erőszakos bűncselekmény is, valamint 12 gyújtogatás és 2 robbantásos merénylet.

Németországba 2015-ben 890 ezer menedékkérő érkezett, tavaly pedig 280 ezer, és az idén szeptember végéig további 150 ezer.

(almafroccs.blogstar.hu)

Ez sem propaganda! – Népesedéspolitika – Megalakult a családügyi kabinet

„Pufajkás gyilkos!” – Jobbikosok dekorálták ki Horn Gyula szobrát, az MSZP tiltakozik (Videóval!)