in , ,

Bognár Zsolt keresetlen véleménye a képen látható két háborús uszítóról!

Emmanuel Macron úr, Ursula von der Leyen asszony és az összes felelőtlen ,,von”, azaz megFONtolatlan

Legyenek szívesek háborúst játszani a gyermekkorukból megmaradt ólomkatonákkal és babákkal, ne Európával és a világgal.

1. Macron nem zárja ki fegyveres csapatok küldését Ukrajnába.
2. Leyen szerint fel kell készülni a háborús kockázatokra.
3. Mindennek a tetejébe Jens Stoltenberg, a NATO főtitkára következetesen azt harsogja, hogy Oroszország nem nyerheti meg ezt a háborút.

 

Ha elfogy a szankciós lufiból a levegő, ha lélegeztetőgépre kerül a sok teli tüdőből károgó narratívája, amikor légüres térben lebegnek a brüsszeli burok bábmaséi és hivataluk duplaüvegű ablakain keresztül kezd beszivárogni hozzájuk mezőgazdaságuk elkeseredett napszámosainak hangja, a vészkiáltásukat jelző, általuk szétpermetezett, orrfacsaró trágyaillattal körítve, akkor kontinensünk sírásói utolsó ténykedésükként a III. világháború eshetőségével érzékenyítgetik

Európát.

Megáll az ész!
Ne legyen igazam és már számtalanszor leírtam blogomon, de könyörgöm, szóljon már valaki ezeknek az elmeháborodottaknak, hogy egyetlen atomhatalomtól sem lehet elvárni, hogy dolgavégezetlenül elsomfordáljon, ráadásul egy olyan háborúból, amely meggyőződése szerint saját létét veszélyezteti vagy akár csak esélyét kínálja nemzeti érdekei sérelmének, saját önazonossága csorbulásának.

Megint leírom, de ezt meg is kellene érteni, a fegyver arzenál igen széles spektrumon, a gumis csúzlitól az atom – és hidrogénbombáig terjedhet. Utóbbiakat nem azért hozták létre, hogy múzeumok kiállítási tárgyai legyenek. Egyfelől az elrettentés, másfelől akár a végső eszközei is lehetnek, igen a jelen, szomszédunkban zajló öldöklő háborúnak is.
Akik ezt nem értik és nem a békekötés elkötelezettjei, azok az egész glóbusz életével játszanak felelőtlenül. El kell takarítani őket, háttérbe kell szorítani ötleteléseiket, legkésőbb az uniós választásokig, mielőtt még valamennyiünket el nem takarít egy nemkívánatos nukleáris láncreakció.

 

Bognár Zsolt /Parabolha/

 

 

 


 
 

Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

 

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

 

Nógrádi György szerint Macron javaslata a harmadik világháború előjátéka

A napelemerőműves Momentum páriájának egy mondata megütötte a fülemet, amit füstgránátos akciója kapcsán nyilatkozott még a tüntetés estéjén