in ,

A Magyar Idők is írt Koncz Zsuzsáról – Koncz Zsuzsa elfajzott gondolatai

A 2017-es évnek a magyarsággal szembeni talán egyik legdurvább kirohanásával birkózik mostanság a közélet témáit formálók és követők sora.

KONCZ ZSUZSA ELFAJZOTT GONDOLATAI

A 2017-es évnek a magyarsággal szembeni talán egyik legdurvább kirohanásával birkózik mostanság a közélet témáit formálók és követők sora. A szokásoknak megfelelően, egyik oldal támogatón, az inkriminált mondatot elkövető Kossuth-, és Liszt Ferenc-díjas énekesnő mellett foglal állást, a másik pedig ellene.

Nézzük magát, az ATV-ben megjelent mondatot.

Koncz Zsuzsa: „Ne felejtsd el, hogy a öö a magyar azért egy ilyen eléggé elfajzott nyelv, és egy eléggé elfajzott ööö nép ebben a környezetben, ahol…”

Mielőtt mindenki megrágná magában ezt a gondolatsort, majd jóindulattal kísérletet tenne olyan szövegkörnyezetbe helyezni, ahol az nem sértő az „elfajzott” magyarság számára, szögezzük le, Koncz művésznő e mondat előtt azt is kinyilatkoztatta a jóságos, elnéző és alákérdező – hisz Zsuzsa éppen tüntetett Orbán ellen – Egyenes Beszéd műsor vezetőjének, hogy mindannyian magyarok vagyunk, mindannyian magyarul beszélünk.

A kérdés – amelyet az ATV riportere elfelejtett feltenni – 2017. áprilisa óta a levegőben lóg. A művésznőhöz hasonló Koncz-félék is mindahányan elfajzott magyarok, akik elfajzott magyart beszélnek, amit mi nem értünk – vagy nehezen értelmezünk –, netán ők a követendő példák, a kevésbé, esetleg az egyáltalán nem elfajzottak?


(Nagy Árpád, magyaridok.hu)

 

A mindenszo.hu írása az ügyről. : Nyílt levél Koncz Zsuzsának, aki szerint  a magyar nép és a magyar nyelv, elfajzott 

Borbély Zsolt Attila: „A Jobbik vezérkara cinkos egy magyarellenes, nemzetellenes politikában”

Már megint ez a gazdasági növekedés: most éppen 4% volt 2017-ben. A libsiknek sikerült -8-at produkálni az „elmúltnyócévükben”.