in ,

Borbély Zsolt Attila: „A Jobbik vezérkara cinkos egy magyarellenes, nemzetellenes politikában”

Ez elég világos beszéd

Aki most a Jobbik vezérkarban van, az cinkos egy egyértelműen magyarellenes, nemzetellenes politikában, amely az ellenséget tünteti fel szövetségesnek, és a magyar érdekeket képviselő kormányt pedig ellenségnek – nyilatkozta az EchoTV Napi aktuális című műsorában Borbély Zsolt Attila, a néhai nemzeti párt nemzetpolitikai kabinetjének egykori vezetője.

A Jobbik a saját, jól felépített imázsát veri szét – nyilatkozta a műsorban Borbély Zsolt Attila politológus, a párt nemzetpolitikai kabinetjének egykori vezetője. Úgy vélte, a Jobbik politikája azt sugallja, hogy Orbán Viktor nagyobb veszélyt jelent a magyarok biztonságára, mint Soros György.

Holott Orbán Viktor ellenáll a migráns politikának, aki az európai fehér-keresztény kultúra legfőbb védelmezője, míg Soros, aki ennek az egész migránsválságban, iszlám betolakodásban és invázióban világosan jelen lévő motor. Aki most a Jobbik vezérkarban van, az cinkos egy egyértelműen magyarellenes, nemzetellenes politikában, amely az ellenséget tünteti fel szövetségesnek, és a magyar érdekeket képviselő kormányt pedig ellenségnek

– fogalmazott Borbély Zsolt Attila. A politológus elárulta, lassan már a baloldali elemzők is egyetértenek abban, hogy jobb-bal megosztottság a múlté, melynek a helyét a globalista-lokalista ellentétpár veszi át. A globális háttérhatalom szándéka, hogy Európát tönkretegye, mint keresztény értékeken álló entitást. Hozzátette:

Ebben a kérdésben nem odaállni az ország miniszterelnöke mögé, aki az ellenállás vezető alakja Európában, az nem csak a magyarság, de az európai gondolkodásmód elárulását is jelenti.

A műsorban elhangzott, hogy a legújabb felmérések szerint a Jobbik számára kudarcot hozott a 2017-es év, a párt támogatottsága többéves mélypontra süllyedt. Bár a fölényesen vezető Fidesz-KDNP után a párt még őrzi a második helyét, a töredezett baloldal tábora már nagyobb, mint a Jobbiké, a DK pedig megelőzte a válságban lévő MSZP-t. A teljes interjút IDE kattintva érhetik el.

„NETTÓ NEMZETÁRULÁS”

A Jobbik nemzetpolitikai kabinetjének egykori vezetője nem először fogalmaz meg markáns kritikát egykori pártjáról. Egy tavaly áprilisi Facebook-bejegyzésében Borbély „nettó nemzetárulásnak” nevezte, hogy a Jobbik Soros mellé állt migrációügyben. Akkor úgy fogalmazott:

Szégyelljék magukat azok, akik pénzért vagy számításból, elárulták a nemzeti ügyet, akik egy gyékényen árulnak a globális háttérhatalom helyi erőivel, akik méltatlanokká váltak arra, hogy tovább vigyék a Pongrátz Gergelytől kapott zászlót, akik elvették Jobbik lelkét, akiknek semmi más nem maradt a horizontjukon, mint a hatalom megszerzésének hiú ábrándja. Ezekre bízni az ország és a nemzet jövőjét? Soha!

A politológus egyébként Polbeat című műsorunknak is vendége volt tavaly májusban: azt a műsort ITT tekinthetik meg.

Forrás: EchoTV

(pestisracok.hu, Szecskó Petra)

„Nincs még veszve Lengyelország, amíg mi élünk”

A Magyar Idők is írt Koncz Zsuzsáról – Koncz Zsuzsa elfajzott gondolatai