in , ,

A magány ára

Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin

Jól emlékszem erre a csúcsra (fotó).
Egyedül maradt az asztalnál, egyedül volt az összes G20-as rendezvényen Ausztráliában, és amikor teljesen ráébredt a szerepére, egyszerűen felállt és elment, kezet fogott a rendőri kísérettel.
Mennyi szennyet és pletykát kapott a személye a hatalomban töltött idő alatt. – Putyin paloták tucatjai, milliárdok Putyin számláin. – A világ legjobb hírszerző szolgálatai évek óta keresik Oroszország elnökének mesés javait, de mivel nem találtak semmit, minden erejüket Putyin „barátainak” kifosztására fordították.

És mi van vele, miért nem állítja fel az „udvari” újságírók csapatát, hogy megcáfolja az ellene szóló végtelen hazugságokat? A válasz egyszerű – a tettei beszélnek helyette.
1999-ben tért vissza, amikor már csak egy név maradt az országból. Csak a megalázó „Oroszország csődje” volt az egész világon a szlogen.
A GDP 195 milliárd dollár, az államadósság pedig 190 milliárd dollár.
Putyin egy csődbe ment országot vett át, amelynek eszközértéke gyakorlatilag megegyezett a külföldi adósságával. Egy olyan országot, ami a kormányzásának elején már elszigetelte Oroszországot.

Csak a „szankciók” 2017-es évében az ország GDP-je 2,7%-kal tették ki, és a –GDP- mégis eléri a 3 billió 445 milliárd dollárt.
Hasonlítsuk össze két számot
-GDP 1999 – 195 milliárd dollár
-GDP 2017 – 3 billió 445 milliárd dollár

Ez Putyin mérlege és rögtön megértjük az elnök magányának az árát. A világ ellene van ezt nem akarták, nem akartak egy erős Oroszországot. Oroszországot már felosztották szétdarabolták volna, ha nincs Putyin.

 

(Szerző: apokrif)

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!

Ez brutális: több mint hét százalékkal növekedett a GDP tavaly

Elkezdődött – Az EU megtámadta Magyarországot. Európai Bíróság: jogszerű a jogállamisági mechanizmus