in ,

Bayer Zsolt kőkemény üzenete Czeglédy Csabának

Itt van ez a Czeglédy. Többszörös visszaeső, elítélt bűnöző.

Nincs semmi baj, Czeglédy. Ezt eddig is tudtuk. Neked csak annyit kell tudnod ezen felül, hogy te egy örök típus vagy, afféle minta. Mindenki összefut élete során ilyennel, iskolában, egyetemen, katona korában, munkahelyen, bárhol. És próbálja megérteni azt a zavarba ejtő, kínzó érzését a magadfajtával kapcsolatban, vajon miért támad az a kényszere az embernek a puszta látványodtól, hogy lekeverjen neked egy kurva nagy pofont? Érted ezt? Semmi harag, csak az élvezet…

Aztán legyűrjük magunkban ezt a vágyat, és tovább haladunk, átlépve rajtad, mint egy darab szaron. Te pedig eközben megszervezed az alvilági hálózatodat, hogy azzal fenyegethess normális embereket vagy az ellenfeleidet, hogy azok hathatós támogatásával érd el céljaidat, logikus feltételezésként a megfelelő ellentételezés belengetésével.

De ne feledd soha Maximus szavait a Gladiátorból, amelyeket a hozzád hasonlóan súlyosan lelkibeteg és személyiségzavaros gazemberhez, Commodushoz intézett: „Már nem sokáig tetszeleghetsz önmagadnak, felség”.

És bizony, tényleg nem sokáig…

(Bayer Zsolt, badog.blogstar.hu)

 

Oszd meg másokkal is!

Végre! Kiutasították Magyarországról a kórházban botrányt okozó két külföldit!

A felelőtlen DK ismét a koronavírussal poénkodik – Videó