in , ,

A DK tovább uszít a magyarok ellen – A DK tovább folytatja kampányát a határontúliak szavazati joga ellen

Döbbenet. Nem lehetne ezeket feljelenteni végre?

A DK tovább folytatja kampányát a határontúliak szavazati joga ellen

A DK folytatja az aláírásgyűjtést azért, hogy ne szavazhasson, aki soha nem élt itt – írja közleményében a Demokratikus Koalíció. Gyurcsány Ferenc pártja azt ígéri, a Fidesznek a kormányváltás után minden egyes forinttal el kell majd számolnia, amit határon túli szavazatvásárlásra költött a magyar adófizetők pénzéből.

A párt közleményében felidézi, az RTL Klub szerint a kormány 204 millió forintból küld levelet a határon túli magyaroknak Orbán Viktor nevében. A DK erre úgy reagált, hogy véleményük szerint a Fidesz az ünnepek alatt is mindent megtesz a magyarok megosztásáért Orbán a magyar adófizetők pénzéből kampányol olyan kettős állampolgárok szavazataiért, akik soha nem éltek itt, soha nem fizettek itt adót és nem is viselik a döntésük következményét.

A kampányt továbbra is a magyarok fizetik a Fidesz helyett

-teszik hozzá.

A Demokratikus Koalíció felháborítónak tartja, hogy a kormány határon túli szavazatvásárlásra használja az ország vagyonát.

Elfogadhatatlan és erkölcstelen, hogy amíg az ellenzéki pártokat mondvacsinált okokból bünteti az ÁSZ “tiltott pártfinanszírozás” címén, addig a Fidesz a magyarok adójából kampányol olyan kettős állampolgároknak, akik sem eddig, sem ezután nem fognak Magyarországon adót fizetni, mégis beleszólhatnak az ország sorsába

-hangsúlyozzák.

A DK folytatja az aláírásgyűjtést azért, hogy ne szavazhasson, aki soha nem élt itt. A Fidesznek a kormányváltás után pedig minden egyes forinttal el kell majd számolnia, amit határon túli szavazatvásárlásra költött a magyar adófizetők pénzéből – ígéri a párt.

Forrás: MTI; fotó: hirado.hu
(pestisracok.hu)

Egymást érték idén a keresztény Európa elleni muszlim támadások

Vona Gábor sivalkodott egyet a Die Pressének – Azt mondta saját magáról, ő a demokrácia utolsó bástyája