in , ,

Csintalan: az én nemzedékem most a leghülyébb ebben az országban – Csak a magad nevében beszélj, Sanyi!

Nagyot ment a Sanyi!

„Sok szempontból megfejthetetlen a rendszer támogatottsága, vagy legalábbis számomra időnként érthetetlen. Egy picit egyszerűbben látom a világot az elmúlt száz év alapján, különös tekintettel arra, hogy

az én nemzedékem most a leghülyébb ebben az országban.

És elvileg tanultunk valamit az iskolában, de semmiféle konzekvenciáját nem látom ennek, politikai értelemben különösképp nem” – fejtegette Csintalan Sándor a Kötöttfogás legutóbbi adásában.

 


 

Fejtegeti Buksi a már megfejtett dolgokat. Szerinte itt mindenki hülye, mert a Fideszre szavaz. Itt mindenki hülye, csak ő villamos. Persze, Sanyi. A te korosztályod a leghülyébb, mi? A hülye nyuggerek, igaz? Na, Sanyi, figyelj ide! CSAK A MAGAD NEVÉBEN BESZÉLJ!

Hagyd békén nyugdíjas honfitársainkat! Tudod miért szavaznak az idősek is a Fideszre? MERT VAN TAPASZTALATUK! TUDJÁK, MIT MŰVELT VELÜK A BALOLDAL ÉS VELÜK ÚJRA MÁR EZT NEM LEHET ELJÁTSZANI! NEM AZÉRT SZAVAZNAK A FIDESZRE, MERT HÜLYÉK, HANEM MERT BÖLCSEK, SANYI!

Ezt vésd jól az agyadba!

 

 

mindenszo.hu

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Keresztényellenes támadás indult Bagdy Emőke ellen! Itt a válasz: ellendíj – Az idei Címeres Balf*sz díj nyertese nálunk Vágó István – Ő az év díjazottja! Gratulálunk

A baloldal vezére kiadta a parancsot, Karácsony Gergely pedig mint valami alattvaló végre is hajtotta azt