in , ,

Magyarok! Egyedül vagyunk! Ne számítsunk a lengyelekre, se az olaszokra: már eladták magukat az USA-nak és az EU-nak – Üléspontjuk határozza meg álláspontjukat – Videó

Egyedül vagyunk

Tudomásul kell venni: EGYEDÜL VAGYUNK!

 

Orbán Viktor a nemzetközi politikában egy magányos farkas, pont mint Chuck Norris a Magányos farkas c. filmben:

Lone Wolf McQuade (1983) - A Review - HaphazardStuff

 

Sajnos ez a helyzet, ki kell mondani. Egyedül vagyunk, teljesen egyedül vagyunk. Mármint politikailag. Ha egy magyar elmegy külföldre, betér egy kocsmába, megkérdezik hova valósi és azt mondja, hogy magyar, akkor már nem csak azt mondják „óóóóó Puszkász”, hanem azt is, hogy „óóóó, Viktor Orbán!!’, ez tény. Az emberek között Orbán Viktor világszerte igencsak népszerű. A politikában viszont egyedül vagyunk, igazi vezető szövetségesünk: NINCS! És ez nem Orbán Viktor hibája, ez inkább Orbán Viktor erénye.

A lengyelek sem szövetségeseink! Nézzük meg miért nem azok.
Pofon egyszerű a válasz: a lengyel vezetés egy tál lencséért elárulja az állítólagos lengyel-magyar barátságot: ha EU-s pénzről van szó, akkor a döntés meghozataláig a lengyel jobboldal és a teljes kormány kommunikációs szinten azonnal Magyarország ellen fordult. Üléspontjuk határozza meg álláspontjukat! EZ ELEFOGADHATATLAN ÉS UNDORÍTÓ! Most ismét megegyezni készülnek a lengyelek az EU-val, figyeljék meg majd a kommunikációjukat, mármint a lengyelekét.

Számunkra, itt a szerkesztőségben a lengyel vezetés: LESZEREPELT!

LE-SZE-RE-PELT! Nem bízunk bennük, ahogy az olaszokban sem. Mi történt az olaszoknál? Így meg úgy dicsérték Orbán Viktort Meloniék a kampányban, még énekeltek is a kormányfőnek (jól meg is hatódtunk), aztán amikor nyertek, kiderült, hogy Meloni kampányát a NATO támogatta hivatalosan is, majd lényegében Melonitól egy „köszönöm” sem hangzott el Orbán Viktor felé, de győzelme után, első nyilatkozatában Meloni tövig az ukrán főnök hátsójába fúrta a nyelvét. Aztán elkezdték beengedni a migránshajókat mert „Jajj a gyerekek”, meg „Jajj emiatt, jajj amiatt mégis kiköthetnek a hajók”, a németek beszóltak Meloninak, az meg azonnal engedelmeskedett. Meg kell csak nézni Meloni tekintetét: a kezdettől fogva nem bíztunk benne, pont azért, mert olyan a tekintete, amilyen: nem meggyőző.

Egyedül vagyunk, illetve talán még Trump lenne igazi politikai barát, de sajnos ő most nem elnök és a jelek szerint nem is lesz már….nem engedi a Nagy Tesó.

 

 

Egyedül vagyunk, de legalább tudjuk, hogy egyedül vagyunk. Csak magunkra számíthatunk, de magunkra számíthatunk!

 

Magasba a zászlókat! Hajrá magyarok!

 

 

 

mindenszo.hu

 

 

 

 

[pj-news-ticker]

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 


 

 

 

 

 

Szét fog esni az EU – Lengyel EP-képviselő: a brüsszeli korrupciós botrányban érintett személyek mind a „jogállamiságért” harcoltak Lengyelországgal szemben + mindenszo.hu kommentár

Bajban van az agynéma polgármester – Fegyelmi eljárás várhat Baranyi Krisztinára