in ,

Dömötör Csaba: már online is ki lehet tölteni a szankciókról szóló konzultációs kérdőívet – Videó

Mostantól az interneten is ki lehet tölteni a brüsszeli szankciókról szóló nemzeti konzultációt

Mostantól az interneten is ki lehet tölteni a brüsszeli szankciókról szóló nemzeti konzultációt – jelentette be Dömötör Csaba államtitkár a kormány Facebook-oldalán.

– Jó pár hónap eltelt a háború kirobbanása óta, amelyre Brüsszel gazdasági szankciókkal válaszolt. A következményeket jól ismerjük – mondta az államtitkár.

 

 

Kifejtette:

A szankciók nem vetettek véget a háborúnak, viszont egyre súlyosabb válságot okoznak egész Európában. Elszálltak az energiaárak, emelkednek a élelmiszerárak. Évtizedek óta nem látott magasságokba emelkedett az infláció. A következmények ellenére Brüsszelben újabb és újabb szankciós tervekkel állnak elő.

Mi ezzel nem értünk egyet. Irányváltásra van szükség. És ha sokan veszünk részt a konzultációban, akkor el is tudjuk ezt érni. Mint ahogy azt is megakadályoztuk, hogy ránk erőltessék a betelepítési kvótákat. A szankciók minden európai és minden magyar ember életére nagy hatással vannak. Most mi fizetjük a háborút árát, de egyáltalán nem törvényszerű, hogy ez ezután is így legyen. Ezért is kérünk mindenkit, hogy mondja el véleményét”

 

 

(magyarnemzet.hu)

 

 

 



 

 

 

 

 

[pj-news-ticker]

 

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 


 

 

 

 

 

Már magyarázkodik a lator: Molnár Csaba árnyék-kancelláriaminiszter továbbra is azt hangoztatja, hogy nem került a DK-hoz külföldi pénz.

Nem fogod elhinni! A (volt) Jobbikos egérfejű Stummer belép a Momentumba!