in ,

Már magyarázkodik a lator: Molnár Csaba árnyék-kancelláriaminiszter továbbra is azt hangoztatja, hogy nem került a DK-hoz külföldi pénz.

Nagy a baj a DK-ban

Miután Márki-Zay Péter a nyilvánosság előtt elmondta, hogy a kampányba az Egyesült Államokból csaknem kétmilliárd forint érkezett, az ellenzéki pártok – élükön Gyurcsány Ferenccel –, sorra határolódtak el a kijelentéstől, és nem győzik hangsúlyozni, hogy hozzájuk nem került külföldi pénz. Ezt azonban cáfolja Márki-Zay néhány megnyilvánulása.

 

Molnár Csaba árnyék-kancelláriaminiszter továbbra is azt hangoztatja, hogy nem került a DK-hoz külföldi pénz.

Az árnyékkormányinfón azt mondta, hogy pártja soha semmilyen formában ezekből a pénzekből nem részesült. Leszögezte azt is, hogy azt, hogy Márki-Zay Péter ilyen pénzekhez jutott, ők maguk is a sajtóból tudták meg. Molnár Csaba ugyanakkor arról is beszélt, hogy a közös kampányban a Mindenki Magyarországa Mozgalom finanszírozhatott olyan dolgokat, amikről nekik nincs tudomásuk.

 

 

Márki-Zay Péter augusztus végén beszélt arról egy interjúban, hogy egy Amerikában működő, Action For Democracy nevű szervezettől még a nyáron is kaptak több száz millió forintot, amiből a kampány utolsó számláit fizették ki, a fennmaradó összegből pedig többek között tüntetéseket pénzelnek.

A baloldal bukott miniszterelnök-jelöltje korábban arról is beszélt, hogy az MMM számlája a központi kampány működtetését szolgálta.

 

(magyarnemzet.hu)

 

  

 

 

 

 

[pj-news-ticker]

 

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 


 

 

 

 

 

Honvédelmi miniszter: a kormány nyugalomra int, az ország kőolajellátása biztosított

Dömötör Csaba: már online is ki lehet tölteni a szankciókról szóló konzultációs kérdőívet – Videó