in ,

Na, végre! Elkapták a gödöllői templomgyújtogatót! Videó!

A férfinél megtalálták a betöréshez és a gyújtogatáshoz használt eszközöket.

Elfogták azt a férfit, aki gyújtogatott egy gödöllői templomban – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon. A nyomozók eljutottak egy gödöllői albérletében élő, 28 éves férfihez, akinek a lakásában a gyújtogatáshoz és a templom ajtajának betöréséhez használt több eszközt is megtaláltak – írták.

Íme a videó:

 

A gyanú szerint a férfi március 15-én este a templom bejárati ajtaját baltával bezúzta, majd berúgta. A hátsó padokat leöntötte olajjal és meggyújtotta. Miközben lángra kaptak az ülőhelyek, felrúgott egy állványt és fehér anyaggal leöntötte az ikonosztázt. Tettével körülbelül 2,5 millió forintos kárt okozott. Az esetről korábban mi is beszámoltunk.

A vallási tisztelet tárgya vagy vallási szertartás végzésére szolgáló épület megrongálásával elkövetett rongálás megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Gödöllői Rendőrkapitányság az őrizetbe vett férfi ellen, és kezdeményezte letartóztatását – áll a közleményben.

(MTI)

(mandiner.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Brutálisan lebukott Kunhalmi! Újabb oltásellenes akcióra készülnek! Elszólta magát – Videó

Bezzeg Orbánellenes plakátolásra futotta – Továbbra is nulla százalékos béremelést kínál a főváros a BKV dolgozóinak, sztrájk jöhet