in ,

Brutálisan lebukott Kunhalmi! Újabb oltásellenes akcióra készülnek! Elszólta magát – Videó

Kunhalmi Ágnes az ATV-ben kikotyogta, hogy az oltásellenes kampányuk következő állomásaként a vakcinák ára miatt támadják majd a kormányt.

Ha olykor legyőz bennünket a gasztronómiai kíváncsiság, és be akarunk lesni, hogy éppen mit főznek ki a baloldal boszorkánykonyhájában, akkor elég csak odafigyelnünk Kunhalmi Ágnes nyilatkozataira. Az MSZP társelnöke ugyanis üzembiztosan szólja el magát. Emlékezhetünk például, hogy a hivatalos bejelentés előtt egy hónappal már kikotyogta: Fekete-Győr András lesz a Momentum miniszterelnök-jelöltje.

 

ÍME A VIDEÓ:

 

Kunhalmi ezúttal pedig az oltásellenes baloldal újabb mestertervéről rántotta le a leplet. Az ATV egyik műsorában a szerkesztő Krug Emília kifejezte aggodalmát, hogy a magyar embereket a minél gyorsabb beoltásuk érdekli, nem pedig a megvásárolt vakcinák ára. Mire befutott Kunhalmi menetrendszerinti elszólása:
Most ebben a percben nem, de amikor (…) a társadalom kritikus mennyisége vagy túlnyomó többsége be lesz oltva, akkor viszont ezek [az oltóanyagok beszerzési ára – a szerk.azért elő fognak jönni, hogy az adóforintjainkból egyébként hogyan oldotta meg ezt a válságot.

A kikotyogás után biztosak lehetünk tehát abban, hogy az oltásellenes baloldal a támadás következő frontját a vakcinák árának terepén fogja megnyitni. Erre enged következtetni Kunhalmi Fekete-Győr jelöltségével kapcsolatos elszólása is, amely szintén valósággá vált. A HVG korábban úgy értesült, hogy a hatpárti összefogás másik öt szereplője olykor a Momentum kihagyásával egyeztet a választás felkészülésről. A jövőben, ha jót akarnak maguknak, talán érdemesebb lenne az MSZP társelnökének meghívóját is elsüllyeszteni Gyurcsány íróasztalának legmélyére. Mert bár ezek az információk meg sem közelítik a Coca-Cola misztikus receptjét, azért szórakoztató lesz, ha 2022-ig Kunhalmi az összes kulisszatitkot kiteregeti majd az ATV-ben.

A műsorban egyébként a DK szakértője, Dávid Ferenc a vakcinák árán nem „garasoskodó” Izraelt pozitív példaként mutatta fel. „Igen, itt azt gondolom, hogy három-ötszörös árat is ki lehetne fizetni” – erősítette meg álláspontját Dávid. Amire Kunhalmi Ágnes rá is kontrázott: „pedig Orbán is azt mondta, hogy az ár nem számít”. Izrael esetében a dicséret tehát azért jár, amiért az oltásellenes baloldal a magyar kormányt valószínűsíthetően támadni fogja. Ez pedig pontosan mutatja, hogy nemcsak a titoktartás, de a következetesség sem tartozik az erősségei közé.

 

(drot.info)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Philip beszólt a hungarofób Tóth Krisztinának: hetekkel ezelőttig azt sem tudtam, hogy Tóth Krisztina a világon van

Na, végre! Elkapták a gödöllői templomgyújtogatót! Videó!