in ,

Pániküzemmódban a DK – Dobrev Klára országjárása maszkban és maszk nélkül – Az ATV-ben azt hazudta, vigyáznak egymásra

Pániküzemmódba váltott a DK, miután kiderült, hogy Dobrev Klára országjárása során megfertőződött koronavírussal.

Pániküzemmódba váltott a DK, miután kiderült, hogy Dobrev Klára országjárása során megfertőződött koronavírussal. Most mindenkit hívnak, akivel a főnökasszony találkozott maszkban vagy maszk nélkül. Facebook-posztjában maga árulta el, hogy rendszeresen jár tesztelni – ahogy férjeura bérmálkozni –, most is rutinszerűen ment, de pénteken pozitív lett a koronavírus-tesztje, hiszen már tünetei is vannak, lázas és fáj a feje. Íme, egy kis áttekintés az EP-képviselő e heti programjáról.

Dobrev például március elsején Szegeden járt, ahol természetesen tárgyalt Botka László polgármesterrel – szemlátomást maszk nélkül, így bevethette immár legendássá vált, fogpasztareklámba illő mosolyát.

 

Március 2-án Tatabányára utazott, itt pedig találkozott Lusztig Péterrel, Tatabánya alpolgármesterével, Konczer Erikkel, aki a megyei közgyűlés ellenzéki frakcióját vezeti, és Hoffer Dáviddal, aki pedig helyi DK-s önkormányzati képviselő – és a fényképek tanúsága szerint maszk nélkül beszélgettek. Majd ezután Dobrev találkozott a tatabányai polgármesterrel, Szücsné Posztovics Ilonával is, akivel szintén maszk nélkül tárgyalt.

 

 

 

Ezután elindult Szombathelyre, ahol Nemény András polgármesterrel is eszmét cserélt maszk nélkül. Az adócsalással vádolt Czeglédy Csabával már maszkban beszélgetett.

Március 3-án Hegyfaluban találkozott „Szilágyi Tomi” helyi önkormányzati képviselővel. Majd Dunaújvárosba ment, ahol Pintér Tamás polgármesterrel mutatkozott – maszkban. Ezután Salgótarján felé vette az irányt, ahol Fekete Zsolt polgármesterrel pacsizott, szerencsére itt maszkban. Este viszont már Krug Emíliával beszélgetett az ATV Egyenes Beszéd című műsorában maszk nélkül.

 

 

 

 

Március 4-én Újpestre látogatott, ahol Déri Tiborral és az alpolgármesterekkel találkozott – a közös fotón a szereplőkön maszk volt –, majd hogy, hogy nem, összefutott Varju László DK-s országgyűlési képviselővel is. Majd beugrott „Sándorhoz”, egy budapesti étteremtulajdonoshoz is. Ezután egy kisebb utcafórumot tartott Barkóczi Balázzsal, a DK szóvivőjével és Hajdu Sándor DK-s országgyűlési képviselővel.

A képek tanúsága szerint pénteken beugrott Cserdiné Németh Angélához, a XV. kerület DK-s polgármesteréhez, akivel maszkban találkozott reggel 8 óra körül, majd délutánra belázasodott.

Dobrev Klára tehát gyakorlatilag végigfertőzhette a fél országot – vagy éppen őt fertőzték meg. Mi tesszük hozzá, hogy a Gyurcsány-pártnak kiváló járványügyi szakemberei vannak: itt van például dr. Falus Ferenc volt tiszti főorvos, aki minden hullámhosszon osztja az észt, reklámozta a Pfizer-vakcinát, kárhoztatja a kormány minden intézkedését – és az elsők között oltatta be magát, holott tíz éve nincs orvosi engedélye, és éppen abban az időszakban a frontvonalban, a Covid-osztályokon dolgozó orvosok és ápolók voltak soron.

Dobrev Klára szerencséje a szerencsétlenségben, hogy olyan egészségügyi szakértő is rendelkezésére áll, mint dr. Komáromi Zoltán háziorvos, aki az ATV-n nyíltan kimondta: nem ért egyet azzal a tétellel, hogy bármilyen vakcina jobb, mint a betegség.

Mindenesetre az biztos, Dobrev ezen a héten  minimum egyszer hazudott. A turnézás közben az ATV-ben is fellépett, és itt az Egyenes beszéd műsorában azt nyilatkozta:

nagyon vigyázunk, tehát tényleg folyamatosan maszk van rajtunk, folyamatosan kezet fertőtlenítünk, igyekszünk távolságot tartani.

 

(pestisracok.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Pilhál: Apró probléma történt Klárával

Íme, így fertőzte össze a vidéket Dobrev – Mutatjuk, hol, mikor és kikkel találkozott az országjáráson a fertőzött Dobrev