in ,

Íme, így fertőzte össze a vidéket Dobrev – Mutatjuk, hol, mikor és kikkel találkozott az országjáráson a fertőzött Dobrev

Brutális felelőtlenség

Botkával, Czeglédyvel és a dunaújvárosi jobbikosokkal is egyeztetett Gyurcsány Covid-pozitív felesége.

Mint arról korábban írtunk, Dobrev Klára koronavírusos lett, erről maga a DK-s képviselő számolt be Facebookon közzétett bejegyzésében pénteken. Gyurcsány Ferenc felesége ezt megelőzően azonban számos településen járt a koronovírus-járvány harmadik hulláma közepette, és közben több baloldali politikussal is védőmaszk nélkül egyeztetett.

Dobrev országjárásnak első állomása Szeged, azon belül is Botka László irodája volt. Ezt követően Szombathelyen, Nemény András polgármesternél is megfordult, de egyeztetett Czeglédy Csabával is, majd Dunaújvárosban, a helyi jobbikos vezetésnél is látogatást tett.

Dobrev Klára a Botka Lászlóval, Nemény Andrással és a dunaújvárosi jobbikos vezetéssel való tárgyalása közben sem viselt védőmaszkot, ahogy az alábbi fotókon látható politikusok közül többen.

Mutatjuk, hol, mikor és kikkel találkozott az országjáráson a fertőzött Dobrev:

Fotók: Facebook, Térkép: Google

 

(mandiner.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Pániküzemmódban a DK – Dobrev Klára országjárása maszkban és maszk nélkül – Az ATV-ben azt hazudta, vigyáznak egymásra

Még egy brutális pofon a magyar baloldalnak – Uniós biztos: rendben van, ha a tagállamok orosz vagy kínai vakcinát vásárolnak