in ,

Pilhál: Apró probléma történt Klárával

Sajnálatosan Gyurcsányné Klára asszony is elkapta a koronavírust.

Sajnálatosan Gyurcsányné Klára asszony is elkapta a koronavírust. E helyről is mihamarabbi gyógyulást kívánunk neki! Már csak azért is, hogy még hosszú évtizedekig morcoskodhasson ellenzékből azon, miért Orbán Viktor Magyarország miniszterelnöke, s miért töpörödik-fonnyad egyre jobban a hazánkban állomásozó balliberális ellenzék…

Szóval tényleg: jobbulást!

 

Persze, a jókívánságok mellett mindenféle egyéb gondolatok is szállingóznak a fejünkben, csak úgy mellékesen. Tudniillik eszünkbe jutnak az elmúlt napok-hetek DK-s és koronavírusos kötődésű hírei. Nehéz elvonatkoztatni tőlük, na.

Akár lehetnénk mi is olyan csőgörények, mint Klára férjura, aki a minap azon jópofáskodott, hogy Orbán Viktor talán nem is kínai vakcinával oltatta be magát, hehehe. Ennek szellemében mi is mondhatnánk Dobrevnek rém poénosan: hiába mártírkodik, hiszi a piszi, hogy elkapta a koronavírust. De mi nem megyünk le Gyurcsányba. Mi elhisszük neki, hogy elkapta, és nem űzünk tréfát egy veszélyes betegségből.

Aztán fölrémlik az elmúlt hetek oltásellenes hergelése. Hogy a DK az orosz és a kínai oltóanyagot fúrta – csak azért, mert azokat még nem engedélyezte a brüsszeli sóhivatal. Mintha e világon csak az lehetne hatékony és működőképes, amire néhány töttyedt agyú sajtzabáló rábólint… (Amúgy tegnap félig-meddig rábólintottak.) Akárhogy is: ha Dobrev Klára és pártja lenne a kormányrúdnál, nem vettek volna orosz és kínai vakcinát, s így most sok százezerrel több magyar ember lenne védtelen a vírussal szemben. Nem árt fölírni a kéménybe ezt sem Gyurcsányék tekintélyes bűnlajstromához.

 

 

 

Aztán ott van Komáromi Zoltán, a Gyurcsány-párt „háziorvosa”, akinek nem egy értelmes, segítőkész doktor úréra emlékeztet a viselkedése, sokkal inkább egy közveszélyes futóbolondéra. Doktor Komáromi a minap az ATV-ben járt, és nagyot ment. A műsorvezető fölvetésére, miszerint nehéz vitatkozni a kormányzat érvelésével, hogy bármilyen vakcina jobb a betegségnél, a DK-s politikus azt bírta válaszolni:

Én vitatkozok!”

Szóval inkább a betegség, mint a kínai oltás… Köszike! És doktor Komáromit senki sem tette helyre pártjában, nem rúgták őt ki, mint a macskát a gangra, nem indult ellene etikai eljárás. Gyurcsányné sem szólt rá, hogy ne beszéljen már ostobaságokat. Hagyták Komáromit, hadd folytassa ámokfutását – attól ugyanis szavazatokat remélnek. Ennek a szégyenletes viselkedésnek most így, Klára asszony kórsága idején van némi diszkrét bája…

  • Talán abba kéne hagyni ezt a nyomorult, oltásellenes fröcsögést, a kínai vakcina elleni uszítást, de azonnal! Persze, egy bocsánatkérés sem ártana, de tudom, ilyet DK-soktól hiába várnánk. Ahhoz ismerni kéne efféle fogalmakat: önkritika, becsület, erkölcs, emberség.

 

 

 

Aztán ne feledkezzünk el a DK facebookos előemberéről, Homonnay Gergelyről, aki tavaly, a járvány első hullámában azzal fenyegetőzött: ha elkapja a vírust, szándékosan megfertőz fideszeseket.

Esküszöm, ha netán a koronavírus tüneteit fogom produkálni, fideszesek közé fogok menni először, és nem dokihoz”

– írta a DK-s blogger. Mélyen humánus, demokrata, európai viselkedés. Ami egyébként önmagában nem lenne túlzottan érdekes: átlagos DK-kommentelő kezdésnek mindig a fideszesek fizikai elpusztítását helyezi kilátásba, legfeljebb utána kérdez. Homonnay is láthatóan komoly pszichés kihívásokkal küzd, leginkább segítségre lenne szüksége. A dolog csupán azért érdekes, mert Klára asszony időnként találkozgat Gergellyel, és jókat mosolyognak együtt. E közös mosolygásokkal Klára asszony azt üzeni ország-világnak: egyetért Homonnay emelkedett stílusával (mi az hogy, nagyon is!), s nem lát kivetnivalót például abban, ha egy DK-s a politikai ellenfeleit szándékosan meg akarja fertőzni. Abban azért bízunk: Gyurcsányné a maga részéről nem forgat ilyen megfertőzési terveket a fejében.

Végül elém tolakodik egy kép az éji homályból: László Imre megelégedett ábrázata. Újbuda DK-s polgármestere amúgy is ilyen tolakodós típus: lám, az oltakozásnál is soron kívül bejuttatta magát. Már csak azt nem értem, Klárát miért nem protezsálta be? Milyen csapatszellem ez, hékás? Arrafelé mindenki csak magának kapar? Sebaj: ha Gyurcsányné fölépül, majd megbeszélik, gondolom…

 

 

(Pilhál Tamás, pestisracok.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

A Troll stábja sem érti, hogy került füstgránát a Képviselői irodaházba – Bár tippjeik vannak – Videó

Pániküzemmódban a DK – Dobrev Klára országjárása maszkban és maszk nélkül – Az ATV-ben azt hazudta, vigyáznak egymásra