in , ,

A világ teljesen megőrült! Magyarország viszont a béke szigete. Becsüljük meg! Videó

Nézzünk szét nyugaton

Csak nézzünk szét nyugaton.

Zajlik, egy „remek kis” fehérellenes, fordított rasszista felkelés az USA-ban, amit természetesen a háttérből irányítanak, tudjuk kik. Az őrület (megírtuk az elején) átterjedt (nem spontán) Európára is. Dőlnek is a szobrok rendesen. Churchill szobor: kuka. Kolumbusz Kristóf szobra: kuka. És még sok más szobor is ment a levesbe. A vírusra szabadították rá ezt az amerikai őrületet, nem véletlenül. A cél a totális káosz, és az anarchia megteremtése, amiből majd felépül egy „újmúlton” alapuló, gender-szobrokkal megteremtett, demokráciának hazudott náci-kommunista világuralom. Ez a cél. Őrültség? Majd meglátjuk…

 

Ezzel szemben mi van Magyarországon? Az USA-ban és a Nyugat-Európában zajló eseményekhez képest a béke szigete van hazánkban! A koronavírust elképesztő alacsony veszteséggel (emberi és gazdasági szempontból egyaránt) úsztuk meg. Minden egyes honfitársunk halála tragédia, de a nyugati állapotokhoz képest Magyarország teljesítménye kiemelkedő. A nyugati, fehérellenes őrület sem fertőzte meg hazánkat, és a jelek szerint úgy tűnik, nem is fogja (de azért legyünk résen!).

Kijelenthető: Magyarország a béke szigete! Becsüljük meg! Vigyázzunk erre a törékeny békére!

 

 

Talán mégiscsak Pio atyának lesz igaza:

 Pio atya Magyarországról szóló próféciája:

“Magyarország egy olyan kalitka, amelyből egyszer még egy gyönyörű madár fog kirepülni. Sok szenve­dés vár még rájuk, de egész Európában páratlan dicsőségben lesz részük. Irigylem a magyarokat, mert általuk nagy boldogság árad majd az emberi­ségre. Kevés nemzetnek van olyan nagyhatalmú őr­angyala, mint a magyaroknak, és bizony helyes len­ne erősebben kérniük hathatós oltalmát orszá­gukra!” (Lejegyezte Pio atya)

 

 

 

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Akkor ennyi volt! Felszámolják a Seattle-i autonóm zónát!

Orbán Viktor bejelentést tett! „Az Unió kérése ellentétes lenne a magyar emberek egészségéhez fűződő érdekével” – Videó