in ,

Akkor ennyi volt! Felszámolják a Seattle-i autonóm zónát!

Nahát, milyen érdekes…

Biciklis rendőrök mentek neki a seattle-i anarchistáknak

 

 

 

Néhány hete az amerikai Seattle városában a szélsőbaloldali tüntetők elfoglaltak néhány háztömböt, majd kikiáltották a Capitol Hill Autonóm Zónát (CHAZ), amelyet rendőrmentes övezetnek nyilvánították, s ki is vonult onnan a rendőrség.

A törvénytelenül működő CHAZ területén egyre nagyobb anarchia kezdett uralkodni, lövöldözésekről, gyilkosságokról szóltak a hírek.

 

Ám közben Jenny Durkan, a város polgármestere elrendelte a terület felszámolását. A demokrata párti politikus rendeletet adott ki és törvénytelen gyülekezésnek nevezte az övezetet. Carmen Best rendőrfőnök közleményben jelentette be, hogy a rendőrség megkezdte a fegyveres tüntetők által mintegy két héttel ezelőtt létrehozott övezet felszámolását. – írja a magyarnemzet.hu

 

Akkor ennyi volt. Belátták a demokraták és a Háttérhatalom is, hogy ez a szervezett anarchia már nem tartható kordában, és a demokraták népszerűsége durván esik. Miután ezt belátták, elkezdték felszámolni az anarchiát Seattle-ben. Egyszerűbb lett volna, ha pl. megkérdeznek minket, mert mi az elején megmondtuk, hogy ez egy halva született ötlet. Az ilyen kommunista kísérletekbe egyszer már belehalt 100 millió ember a Földön. Most új kampány kezdődik: a koronavírussal fogják támadni Trumpot.
mindenszo.hu
Oszd meg másokkal is!

Még mindig nem hiszed el a koronavírust?

A világ teljesen megőrült! Magyarország viszont a béke szigete. Becsüljük meg! Videó