in ,

Orbán Viktor bejelentést tett! „Az Unió kérése ellentétes lenne a magyar emberek egészségéhez fűződő érdekével” – Videó

Korán reggel, 2 perccel 6 óra előtt jelent meg egy fotó Orbán Viktor Facebook oldalán, arról, ahogy a kormányfő megérkezik az Operatív Törzs ülésére.

Korán reggel, 2 perccel 6 óra előtt jelent meg egy fotó Orbán Viktor Facebook oldalán, arról, ahogy a kormányfő megérkezik az Operatív Törzs ülésére. Magyarországon június 18-án szüntették meg a koronavírus-járvány miatt korábban elrendelt veszélyhelyzetet. Az elmúlt napokban hazánkban alig volt néhány újabb megbetegedés, a környező országokban viszont a járvány második hulláma. Felső-Ausztria öt járásában például újabb egy hétre az iskolákat, óvodákat is bezárták. Az Operatív Törzs nyilvánvalóan az elmúlt napokban, hetekben is ülésezett és végezte a munkáját, sajtótájékoztatókat rendszeresen viszont már nem tartanak. Az, hogy a miniszterelnök az Operatív Törzs üléséről posztolt azt is jelentheti, hogy újra nagy figyelmet kell fordítani a járvány elleni védekezésre. 

Az Európai Unió újabb javaslatáról tárgyalt az Operatív Törzzsel Orbán Viktor. Az Unió kérése az volt, hogy Magyarország 14 nem európai ország előtt nyissa meg határait. Az átutazók számára kötelező korridor használatot állítanak vissza.

 

 

Lesz egy humanitárius korridor, úgy, mint a válság tetőpontjának időszakában volt, amit használnia kell mindenkinek. Aki átmegy Magyarországon nem hagyhatja el ezt az útvonalat. A határellenőrzéseket pedig továbbra is szigorúan megtartjuk. Az Uniónak azt a kérését, hogy az Unión kívüli országokból is engedjünk be polgárokat, Szerbia kivételével nem tudjuk egyelőre teljesíteni, mert ez ellentétes lenne a magyar emberek egészségéhez fűződő érdekével

– fogalmazott a miniszterelnök legújabb Facebook videójában.

 

 

(pestisracok.hu)

 

Oszd meg másokkal is!

A világ teljesen megőrült! Magyarország viszont a béke szigete. Becsüljük meg! Videó

Gajdics Ottó – Ma már kertelés nélkül kimondható, a magyar baloldal a vírusnak drukkolt