in , ,

Bakondi György: Rá akarják kényszeríteni Magyarországot, arra, hogy változtasson az illegális bevándorlást elutasító álláspontján

Ez felháborító!

Rá akarják kényszeríteni Magyarországot, arra, hogy változtasson az illegális bevándorlást elutasító álláspontján. Azt akarják, hogy Magyarország beálljon a sorba – jelentette ki Bakondi György az ECHO TV Napi aktuális című műsorában. A miniszterelnök belbiztonsági tanácsadója reagált arra, miszerint a német kancellár úgy véli, hogy a schengeni övezet külső határán található európai peremországoknak át kell adniuk határőrizetük egy részét Brüsszelnek.

 

El akarják venni a kapukulcsot így fogalmazott reggel a kormányfő a közrádióban. Arra utalt, hogy a következő csata arról szól majd, hogy kivédi Magyarország határait, ki dönti ezt el, hogy kit eresztünk be az ország területére.

Bakondi György azt mondta igazság szerint rá akarják kényszeríteni Magyarországot, arra, hogy változtasson az illegális bevándorlást elutasító álláspontján. Azt akarják, hogy Magyarország beálljon a sorba.

A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója kiemelte, jelen helyzetben van valami plusz, vagyis a szuverenitás sérelme. Vagyis abban a helyzetben is átvehetik a határőrizet, hogyha az adott nemzetállam ezt nem is akarja.

Ez 2015 óta tartó támadások sorozatában a Sargentini-jelentéssel vetekedő nagyságrendű elképzelés -tette hozzá.

Segítséget kérni és kapni, egy nehéz helyzetben, egy bevándorlási hullámban mondjuk Görögország vagy Olaszország esetében ez egy helyeselhető elgondolás. De a nemzetállam a jogkörét a saját határának a őrizetéről elvonni, ez már nem helyeselhető – fejtette ki véleményét Bakondi György.

ECHO TV – A nemzet hangja – Napi aktuális

(forrás:www.echotv.hu)

Kiderült: Judith Sargentini pártja kommunista utódpárt

Morvai: Az európai képviselők a magyar embereket alázták meg